2777
2789
عنوان

ارتباط جن با ادمیزاد ممکنه؟

12189 بازدید | 50 پست

تورو خدا اونا که خودشون چیزی دیدن یا اتفاق افتاده براشون بیان.خسته شدم نمیزاره زندگی کنم.بریدم دیگه.اونا که اعتقاد ندارن تو رو خدا چیزی نگین.من خودمم اعتقاد نداشتم الان چند سالیه که داره اذیتم میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری انجام ندادم.یه دفعه اومد تو زندگیم.روز اول اومدنش حس کردم خوف کردم.هوای اتاقم به شدت سنگین شد.کابوس هام شروع شد.نمیزاره زندگی کنم.بیخودی همه چیزم بهم میریزه.مگه میشه اخه

ما ۲۰ سال پیش تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی میکردیم همیشه اذیت میکردن مخصوصا منو مادرم و  ، انقدر ...

این تو اتاق من و برادرم میاد.برادرمم متوجه شده.ولی منو اذیت میکنه.اون نمیخواد زندگی کنم الانم با نامزدم تموم کردم.یه دفعه سر هیچی هی هروز بحثمون میشد.

کاری انجام ندادم.یه دفعه اومد تو زندگیم.روز اول اومدنش حس کردم خوف کردم.هوای اتاقم به شدت سنگین شد.ک ...

جن بده با خوب؟؟ اخه شنیدم بعضیا ذاتشون خوبه و به طرف کمک میکنن و بعصیا برعکس ..

ولی کسایی هستن که اونو خارج کنن از زندگیت  

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊

اولا فقط میومداتاقم و هوای اتاقمو سنگین میکرد.اصلا متوجه میشدم حس میکردم پشت سرمه.من به پهلو رو به دیوار میخوابم همیشه.ولی بدون اینکه ببینم میفهمیدم اومده.اصلا هوا اتاق سنگین.صدا در گوشم.از وقتی اومد هر وقتی با اینکه هوشیار بودم ولی قفلم میکرد.اول دیده نمیشد.بعد رو صفحه گوشیم اومد یه لحطه خودشو نشون داد بخدا من اصلا مشکل عصبی ندارم.

تورو خدا یکی کمکم کنه.دعا نویسا کاری نمیکنن.یه مدت دفعش کردم اما دوباره دعا نوشتن برام.من اون موقع که داشتم از همسرم جدا میشدم.این ادم پست فطرت از وقتی داخل زندگی بودم با یه زن بیوه دوست شدهبود.وقتی خونشو به تملیک رسوندم رفتم تو خونش بالای یخچالش یه پاکت پیدا کردم.یه دعای خیلی طورانی و قوی که اسم منو مادرم تکرار شده بود.از قبلم اذیتم میکرد اینی که میگم ولی از وقتی دعا پیدا کردم مثه خنگا اوردم تو اتاقم

بله دارم

حرف زیادی. نمیتونم بزنم وگرنه تا یک. هفته خودم تو عذابم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
[QUOTE=185544201]بله دارم حرف زیادی. نمیتونم بزنم وگرنه تا یک. هفته خودم تو عذابم[/QUOT الان موکل د ...

تقریبا

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

اگر موکل داری اجازه نمیده زیاد صحبت کنی.اینی که من میگم تو اتاق من و برادرم میاد.حتی برادرم اینو گفت.یه سری دومادمون گفت بیاین احضار روح منم اول باور نمیکردم میگفتم چرتو پرته نشستیم پاش سری اول روح بود من باز باور نکردم گفتم خودشنعلبکی میکشه اینور اونور مارو ایسگا کرده.دو روز بعد گفت بیاین دوباره انجام بدیم نشستیم پاش این سری نشون داد جن هست رفت رو گزینه جن دورش میچرخید.بعد هر سوالی میپرسید عین وحشیا نعلبکی دور حروف میچرخید یه دفعه دیدم دومادمون انگشتشو از رو نعلبکی برداشته فقط انگشت من رو نعلبکیه و نعلبکی همینجوری میچرخه انقد ترسیدم زود دستمو برداشتم