2777
2789

میشه منو لایک کنی

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریزش ابرو خیلی بده. چون ابرو یکی از اعضا مهم صورته که توی زیبایی تاثیر زیادی داره. بعضیا برای بهتر کردن ابرو کم پشتشون سراغ مداد های آرایشی ، سایه ابرو یا رنگ کردن و... میرن که اینا باعث تشدید ریزش ابرو میشه. بهتره به جای استفاده از این وسایل از لوسیون های تقویت کننده ابرو استفاده کنید. لوسیون تقویت کننده ابرو اورلین دارای ویتامین های a.e.c.k ، بیوتین و اسید فولیک هیت که به تقویت ابرو و جلوگیری از ریزش ابروها کمک میکنه.

تو لینک زیر اطلاعات بیشتر این محصول و نحوه استفاده کردنشو نوشته میتونید بخونیدش:

https://aurelien.ir/product/aurelien-eyebrow-enhancing-lotion/