2777
2789

تو ماه پنجمم دو سه ساعته از زیر شکم سمت چپ تیر میکشه میزنه به پهلو و میره کمر اصن خیلی بده مخصوصا وقتی وایمیستم

ولی میشینم خوبم

میدونید این چه دردیه؟

منم تازه واردماه پنج شدم همینجوریم خیلی پایین کمرم تا رون پام درد میکنه،،فک کنم لگن داره جابازمیکنه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز بکش 

زیاد تکون نخور 

تیر کشیدن نشونه ی بدی نیست ولی نه در حد دو ساعت 

دستشویی میری مراقب باش فشاری روت نیاد اگر فهمیدی موقع دستشویی دردت زیاد میشه طولش نده تا جایی که امکان داره

بیشتر انگار کلیه و اون وراست پای نی نی هم تقریبا همون جاییه که ازش تیر میکشه ممکنه بخاطر اون باشه؟

شاید

جنسیتش مشخص شده؟

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
آره پسره مدل قرار گرفتنش بریچه، ربطی به این درد داره؟

من هنوزمشخص نیست🥺

نمیدونم عزیزم حتما فردا به دکترت بگو

ولی احتمالا اگه خودت لاغری بخاطرهمینه لگنت داره بزرگ میشه فشار میاد،من ک دقیقا حس میکنم استخونام درحال خوردشدنه😔

من هنوزمشخص نیست🥺 نمیدونم عزیزم حتما فردا به دکترت بگو ولی احتمالا اگه خودت لاغری بخاطرهمینه لگنت ...

من همچین حسی ندارم 

ولی کف پاهام ب شدت داغ میکنه و بیتاب میشه جوری که محکم میزنم ب زمین 

و تا زانو درد میگیره

من همچین حسی ندارم  ولی کف پاهام ب شدت داغ میکنه و بیتاب میشه جوری که محکم میزنم ب زمین  ...

وای وای وای اونکه دیگه هیچی شبا دلم میخاد جیغ بزنم ازبس ک داغه پاهام🤦🤦

آره کلا پوستم و استخون یعنی به خاطر اینه...🤔

آره احتمالا،منم همینجورم