2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 17 پست

سلام جواب خون nt که امروز براتون فرستادمو بردم دکتر گف باس ۳.۵۰۰ هزینه کنی ۹۹/۹ درصد نشون میده که جنینت سندروم داون ‌داره یا نه کسی این ازمایشو رفته چجوریه خون‌ میگیرن ؟!

خواهش میکنم هر چی میدونین برام ‌بگین

دو تا آزمایش هست یکی آمینوسنتز یکی سلفری

سلفری خون میگیرن ضرری برای جنین نداره

اما آمینو تو گوگل نوشته تهاجمی هست چون با آمپول از مایع کیسه آب بچه میگیرن احتمال سقط هست

نگران نباش 90 درصد جوابشون خوب میاد😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآن ان تی دیدم 3 تا از دوستای منم دقیقا آزمایششون اینجوری بود ک خداروشکر بچه هاشونم همه سالمن از این خطاها پیش میاد وقتی تو سونوت ان تی زیر 2 هست اصلا نگران نباش چون سندروم ان تیش بالاست رو 3 یا 3 به بالا

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
اره عزیزم سونوی ان تیم دکترم میگه عالیه فقط ازمایش خون میگه ریسک زده برات خیلی میترسم 😔😔

اگه بالای 35 باشه سنت برای همه ریسک میزنه کلا این تحلیلاشون خیلی خطا داره و برای خیلیا ریسک میزنن

نگران نباش عزیزم بچت سالمه توکلت به خدا باشه😘

قربونت برم خیلیی بهم‌ روحیه دادی 🌷

واقعیتو گفتم عزیزم میدونی چند نفر اینجوری خطا داره ازمایشاشون ولی بچه صحیح و سالمه پس الکی ب خودتو اون بچه استرس نده هیچ چیزی بدتر از استرس نیست

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت