2777
2789

بچه هامونم که گفتم دلم برای همسرم تنگ شده ،،ولم کرده بو از ۲۳ اسفند رفته که جدا بشیم 

گفتین هر چی شد اطلاع بدم امروز وکیلم باهاش صحبت کرده گفته مهریشو میدم حرفی ندارم نفقه ام میدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی طلاق میخواد؟

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

ولی وکیلم گفت از این همه ریلکس بودنش معلومه آمار گرفته ۷۱۴ سکه رو نمیدم ،،نسبت به در امدش و هیچیم که نداره شاید ۱۸ ماه یک سکه برات ببرن که فایده ام نداره ،،گفت بجای مهریه حضانت بچه رو بگیر منم اوکی دادم فردا بره بهش بگه دعا کنید قبول کنه

حالا اونیم که حاضره مهریه بده و نفقه بده شما چسبیدی بهش بالا ولش کن ارزش نداره خودتو کوچیک نکن پدرشودربیار

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️