2777
2789

چت میکنه بعد طرفو محدود میکنه پیاماشون پاک میشه ولی دایرکت طرف میمونه من میبینم ، اعصابم بهم ریخته میخوام بدونم چی میگه به زنا 

از یه طرف هم تو پیامش با دوستش دیدم اون بهش پیشنهاد کرده بود میری شهر دیگه برو خونه زن خراب شب هم پیشش بمون ، یعنی از اون روز این هرچی بهم ابراز علاقه میکنه هر کار میکنه با خودم میگم دروغ میگه میترسم کاری کرده باشه گولم زده باشع از همه جا عاجز موندم نمیدونم دیگه چیکار کنم ، خودش که کلی قسم خورد که فقط شوخی بود و نمیدونم چرا دوستم اون حرفو زده ولی آخه چرا دوستش باید یهویی اون حرفو میزد شوهرمم در جوابش گفته بود دعوا کردیم دیگه نیست 

حالم خیلی بده حالا به فرض هم خیانت نکرده باشه ولی این پیاماش به پیر زنا چیه آخه چطور بفهمم اونجا چی گفته سابقه اش تو چت کردن خرابه قبلا هم چت می‌کرد اما هیچوقت ازش چت جنسی ندیدم حتی میل جنسیش از منم کمتره ولی نمیدونم چه مرگشه خودم کم افسردگی دارم اینم نمیدونم چه غلطی میکنه 

دقیقا اینجور موقع ها همه چی رو میریزن رو سر دوستشون.....

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

میلف دوس داره؟!😐چه بی لیاقت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا گیرم اون حرف شوخی بوده ولی از این چت کردناش مطمئنم ، اینو چجوری بفهمم چی میگن چه کمبودی داره آخه 

بعد الان داشتم اینستاشو نگاه میکردم تو یه پیج که عینک میفروشن ایدیش دختر بود این عکسشو فرستاده گفته چه عینکی واسع من مناسبه حالا خیلی هم جوون و خوش قیافه باشه نمیدونم کمبود اینو داره کسی ازش تعریف کنه یا چی 

میلف دوس داره؟!😐چه بی لیاقت

همون 

اعصابم بهم ریخته ، باردارم همش تنهام تو خونه افسردگی گرفتم حتی دیگه دوس ندارم به خودم و خونه برسم اینم نمیدونم چه غلطی میکنه ای کاش میتونستم هکش کنم پیاماشونو بخونم 

همون اعصابم بهم ریخته ، باردارم همش تنهام تو خونه افسردگی گرفتم حتی دیگه دوس ندارم به خودم و خونه بر ...

ولش کن فعلا

نی نی گناه داره اذیت میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اصلا گیرم اون حرف شوخی بوده ولی از این چت کردناش مطمئنم ، اینو چجوری بفهمم چی میگن چه کمبودی داره آخ ...

انگار دنبال جلب توجه و اینه که بایکی سر صحبتو باز کنه. بنظرم زیاد کنکاش نکن ذهنتو درگیر نکن و چکش نکن حال خودت بدتر میشه بخدا اگع چیزیم باشه ماه پشت ابر نمیمونه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

دست خودم نیست از اینکه کسی گولم بزنه متنفرم

منم دقیقا یچیزایی میدیدم و حس میکردم نمیتونستم چیزی بگم اعتراضم میکردم داد و بیداد میکرد که من ساکت شم اما حسم میگفت با کسیه شده بودم مثل مرده متحرک فقط حفظ ظاهر میکردم و سکوت میکردم تا اینکه همه چی روشن شد و خیانتش رو شد. توام توکل بخدا کن بگو اگه چیزی هست خودت نشونم بده دیگه تو گوشیش سرک نکش

منم دقیقا یچیزایی میدیدم و حس میکردم نمیتونستم چیزی بگم اعتراضم میکردم داد و بیداد میکرد که من ساکت ...

یعنی خیانت جنسی می‌کرد؟ من خیلی از این موضوع میترسم ولی دوست ندارم هم به بهانه ترس بی خبر باشم تا هر بلایی میخواد سرم بیاره 

آخه به جز گوشیش مدرک دیگه ای برای چک کردنش ندارم راننده ست و میره شهر های دیگه دست خودشه هر کاری کنه دیگه نمیدونم 

فقط الان من تو یه حس بد گیر کردم که نمیتونم بهش اعتماد کنم قلبم داره میترکه 

اصلا گیرم اون حرف شوخی بوده ولی از این چت کردناش مطمئنم ، اینو چجوری بفهمم چی میگن چه کمبودی داره آخ ...

قطعا حضوری راجع به این چیزا صحبت میکنن که در چت هم به خودشون اجازه میدن اینطور صحبت کنن،بیشتر اوقات کمبود باعث این رفتارا نمیشه،بلکه یه مرض روحی روانی مسببش هست.و الا آدم سالم حتی اگه کمبود هم داشته باشه خودش رو کنترل میکنه،کمبود توجیه برای هیچ کاری نیست به نظرم.

استارتر عزیز

بنظرم حتی اگه دوست فاسدی هم داره،شما این حق رو دارید که از همسرتون بخواید ازش فاصله بگیره،مخصوصا که همسرت هم گرایش داره به رفتار های ناهنجار دوستش.