2777
2789
عنوان

شوهرم

391 بازدید | 16 پست

فردا میره سر کار راه دور دلم داره میپوکه بعدشم الان باردارم ولی تو یه اتاق از خونه‌ی پدرشوهرم هستیم به نظرتون برم خونه بابام یا زشته میگن شوهرش که رفت اینم رفت از این میترسم که نصف شب بیدار باشم و همه جا تاریک اخه بعضی شبا دسشویی دارم یا خواب بد میبینم نکنه سکته کنم تنهایی وااااااییییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم شاسد ده روز یبارم خونه نیا میره جاده منم بیشتر وقتا خونه پدرمم 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

عزیزم 

مطمئنن درک میکنن 

بالاخره باردار هستید و به مادرتون احتیاج بودید 

به نظرم نگران نباشید 

همه شرایط یک خانوم باردار رو درک میکنم❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻