2777
2789
عنوان

سلام کسی بوده تو کرونا بدن درد شدید داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 29 پست
اگه سرفه تب تنگی نفس نداری نگران نباش چیزیت نمیشه

نه هیچ کدوم علائم ندارم حتی بویایی چشاییمم خوبه فقط بدن درد با یکم تب 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
منم دکترگفت نمیخواد تست بدی ولی خودم دادم من از درد میخوام گریه کنم بخصوص پاهام 

فقط تنت درد میکنه درسته؟

یا علائم دیگه ام داری؟

منم پاهام درد میکنه خیلی

ولی ی هفتس علائمم ن کتر شد ن بیشتر😐

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تنت درد میکنه درسته؟ یا علائم دیگه ام داری؟ منم پاهام درد میکنه خیلی ولی ی هفتس علائمم ...

فقط تنم درد میکنه با یکم تب هیچ علائم دیگه ندارم به منم گفت پنج روز دیگه اگه بهتر نشدی بروتست که خودم امروز رفتم ترسیدم بدتر بشم 

اره عاليه بگو برن برات بخرن الان منم يكي خوردم اروم شدم

مرسی عزیزم میگم بخرن برام پس خداخیرت بده 

فقط تنم درد میکنه با یکم تب هیچ علائم دیگه ندارم به منم گفت پنج روز دیگه اگه بهتر نشدی بروتست که خود ...

عزیزم جوتبش اومد بمنم خبر بده حتما

انشالله ک چیزیت نیس

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
عزیزم جوتبش اومد بمنم خبر بده حتما انشالله ک چیزیت نیس

باشه عزیزم خبرت میکنم مرسی از لطفت گلم 😍

عزیزم جوتبش اومد بمنم خبر بده حتما انشالله ک چیزیت نیس

سلام عزیزم جواب تست من منفی بود کرونا نداشتم 

شوهرم‌پنج ماه پیش گرفت دکتر برای بدن دردش شیاف و دگزا داد و آزیترومایسین 

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

چند روزه خوب شدین دو روزه بدنم انگار کوفتن نمیتونم از سرجامم تکون بخورم از بدن درد و استخون درد سرمم زدم دوبار رفتم دکتر چرا اصلا خوب نمیشم

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

چند روزه خوب شدین دو روزه بدنم انگار کوفتن نمیتونم از سرجامم تکون بخورم از بدن درد و استخون درد سرمم ...

من سر سه روز خوب شدم وتستم منفی بود دیفن هیدرامین بخور با مایعات فراوون منم سه روز نمیتونستم تکون بخورم اصلا