2777
2789

😄💙

خودم بگم اول 

داشتم مستند میدیدم دیدم مامانم بدو بدو اومد کنارم نشست 

چند دقیقه بعدش بابامم اومد نشست مستند ببینه مثله بچه های دو ساله نشسته بودن با شوق نگاه میکردن

برام شیرین لحظه بود پدر و مادرم با اینکه تحصیلات انچنانی ندارند ولی هم اهل مطالعه ان هم عاشق مستند های علمی 🧡😅

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

هرلحظه که پیششونم رو دوست دارم 🥺😍

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نداشتم.. تا یادمه اعتیاد داشتن و  ب ما محل نمیدادن😒

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
نداشتم.. تا یادمه اعتیاد داشتن و  ب ما محل نمیدادن😒

😕 ناراحت شدم برات

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

مادر نداشتم از ۳ سالگی پس یادم نمیاد چیزی

اما بابام. کلاس سوم ک بودم بابام ی دوچرخه خرید هر شب اون با دوچرخش منم با دوچرخم میرفتیم تو خیابونا میچرخیدیم . اینقدر تاپ میخوردیم بعد پیاده میشدیم دوچرخه هامونو پیاده میوردیم تا خونه . 

این لحظه های قشنگ و دوس داشتم 

الان که عاقل شدمممممم

هر لحظش شیرینه حتی گاهی وثت نمیشه مادرمو ببینم تصورش میکنمو لذت میبرم

قدیما فراری بودم

شیرین ترین لحظه اونجایی که تو ذهتم هزار بار بوسش میکنن 

ِاخ از بوس بدش میاد

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون.