سلام دوستان من یه نوزاد پسر سه ماه و نینه دارم نادرشوهرم طبقه مایین من زندگی میکنه گاهی توی بجه داری کمک نیکنه به من که ممنونشم ولی یه کارش من رو ناراحت میکنه نثلا عادت های بچم رو به خودم تذکر نیده من اگه بغلش میکنم تا آروم بشه میگه نه لچت از این کار بدش میاد میخوای آرومش کنی بخوابون رو مات تو بغل دوس نداره کلافه میشه آخه من که مادرم بعتی نمیدونم بچم از چه کاری خوشش میاد یا نمیاد چرا این نرفا رو نیزنه من اعصابم به هم میریزه اصلا منطقی نیس برام دیگه از نادر مکه تزدیک ار داریم مادر خودش یعنی نمیدونه عادت های بچش روتو رو خدا بگید چیکار کنم
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
ایشونو نمیدونم ولیمن خودم بله حتی مادر خودمم باشه ناراحت میشم اما تفاوتش اینجاست که به مادرخودم راحت میتونم بگم مامان جان خودم میدونم دوست دارم بغلشکنم یا هرچیزی اما به مادرشوهر نمیشه گفت
به دل نگیر عزیزم بنا به تجربه میگن.درسته که هیچ کس از شما به پسرتون نزدیک تر نیست اما ایشون هم چون نوه اشون رو دوست دارن میگن به هر حال هر خانومی برای بچه ی اول بی تجربه است
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به نظرم درست میگه تو بغلت عادت میکنه و به جایی میرسه که خودتم کلافه میشی ولی رو پات حداقل نشستی اگه هم مدتی طول بکشه،از تجربیاتشون استفاده کن،جبهه نگیر
نه از اینکه تذکر میده مدام به من چیکار کنم ناراحت میشم یعنی چی اون میخواد به من بگه من بچم به چه چیزایی عادت داره یا نداره من که مادرم یعنی نمیفهمم خواسته بچم رو دلیل این کارش رو نمیفهمم نمیگم دخالت نکنه ولی با این رفتارش به شعور من توهین میکنه