2777
2789
عنوان

خسته شدم از توصیه های مادرشوهرم راجع به بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 59 پست

چیز بدی ندیدم توش

شاید زیادی تو محبت کرد افراط میکنه بنده خدا

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اشتباه تایپی😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اگه مادر خودتم بود اینو میگفتی؟

ایشونو نمیدونم ولیمن خودم بله حتی مادر خودمم باشه ناراحت میشم اما تفاوتش اینجاست که به مادرخودم راحت میتونم بگم مامان جان خودم میدونم دوست دارم بغلشکنم یا هرچیزی اما به مادرشوهر نمیشه گفت 

به دل نگیر عزیزم بنا به تجربه میگن.درسته که هیچ کس از شما به پسرتون نزدیک تر نیست اما ایشون هم چون نوه اشون رو دوست دارن میگن به هر حال هر خانومی برای بچه ی اول بی تجربه است

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

چرا اینطوری می‌نویسی😂😂😂😂😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
اگه مادر خودتم بود اینو میگفتی؟

چه ربطی داره  هر کسی جایگاه خودش رو داره فرق داره با همهمون طور که یه عروس هیچ وقت دختر ادم نمیشه مادر شوهر هم مادر ادم نمیشه

یه حرف یکسان از  زبون ادم های مختلف برداشت هاش هم فرق میکنه

به نظرم درست میگه تو بغلت عادت میکنه و به جایی میرسه که خودتم کلافه میشی ولی رو پات حداقل نشستی اگه هم مدتی طول بکشه،از تجربیاتشون استفاده کن،جبهه نگیر 

بچه داری ۱ روز ۲ روز که نیست بنظرم یه عمره

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
بگو باشه دلم میخاد ب بغلم عادت کنه تا پام

نه از اینکه تذکر میده مدام به من چیکار کنم ناراحت میشم یعنی چی اون میخواد به من بگه من بچم به چه چیزایی عادت داره یا نداره من که مادرم یعنی نمیفهمم خواسته بچم رو دلیل این کارش رو نمیفهمم نمیگم دخالت نکنه ولی با این رفتارش به شعور من توهین میکنه

نه از اینکه تذکر میده مدام به من چیکار کنم ناراحت میشم یعنی چی اون میخواد به من بگه من بچم به چه چیز ...

ی جورایی بگو بااحترام و شوخی ک برنخوره بهش..‌مثلا حرفی زد بگو بله مادر من ک خودم میدونم دیگه با خنده و اینا بگو