2777
2789

اگر مشکل مالی ندارید ، اگر شوهرت خوبه و مسوولیت پذیره بیار

البته اول از نظر روانی باید خودت اماده باشی

منم خیلی دلم میخاد ، اما بخاطر شوهرم که خوب نیست قیدش رو زدم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همین یه دونه هم سخته نه داریش

خب اگر شما از نظر روحی آماده نیستی که نه با حرف ما آماده میشی نه با اصرار همسرت. 

ولی در کل این بدون بچه تو اگر بعد از ۱۲۰ سال دیگه پدر و مادری کنارش نبودن هیچکس و نداره کنارش و مهارت های اجتماعی شم شاید کمتر از هم سن هاش پیشرفت کنه ولی خب اینا قطعی نیست و اولویت اول اینه که شما آمادگی و پذیرشش رو داشته باشید. چون اگر نداشته باشید نه برای شما خوبه نه برای خانواده تون

عزیزم پست نذاشنم راضی کنید همدردی بود

خب عزیزدلم ما چه همدردی میتونیم داشته باشیم، هیچکس جای شما نیست، شرایط مالی شمارو نه داره و نه میدونه، شرایط روحی شمارو هیچکس نمیدونه هر کس بر مبنای زندگی خودش یه حرفی رو میزنه. 

فقط بزرگ ترین همدردی که من میتونم باهاتون بکنم اینه که انشاالله بهترین تصمیم رو برای خودتون و خانواده تون بگیرید.🌷

خب عزیزدلم ما چه همدردی میتونیم داشته باشیم، هیچکس جای شما نیست، شرایط مالی شمارو نه داره و نه میدون ...

ممنون عزیزم 

بعضی موقع نیاز به هم دم داری تا راهنما

ازت ممنون که جواب دادی

ممنون عزیزم  بعضی موقع نیاز به هم دم داری تا راهنما ازت ممنون که جواب دادی

میدونم گلم درک میکنم ولی طبق چیزی که من اینجا دیدم همه دنبال دادن راه حل هستن و همه هم با دیدی که از دنیای خودشون دارن راه حل میدن.

و خب موضوع بچه هم خیلی پارامتر ها داره مثلا من عاشق اینم که ۴ تا بچه داشته باشم😂 و بسته به شرایط ام بالاخره یا عملی ش میکنم یا نمیشه. 

میدونم تربیت سخته و مادر بودن هم خیلی سخته ولی من دوست دارم این کار سخت و.

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم به آرزوت برسی تو خیلی شجاع تر از منی

ممنونم انشاالله 

نه به شجاع بودن ربطی نداره به روحیه ی آدم ها ربط داره من از بودن با بچه ها لذت میبرم خودمم شغلم مرتبط با بچه هاس و واسه همین برام خیلی جذابه که وقت و انرژی مو برای بچه های خودم بزارم. 

میدونی توی زندگی همیشه آدم توی سختیه اگر برسی به جایی که نیاز نباشه هیچ کاری بکنی یواش یواش می‌بینی افسرده شدی و از اون طرف بهت سختی میرسه. من ترجیح میدم این سختیه رو خودم ایجاد کنم که حداقل چیزی باشه که برام لذت بخش باشه.