2777
2789
عنوان

باریکلا به خانمای این سایت

227 بازدید | 24 پست

واقعا دمتون گرم هر کی مخالفتون باشه میزنید میترکونید یا میگید جمع کن از ایران برو 

الان تاپیک روشنفکری چی داشت که ترکوندید تاریک فکرای عزیز؟😐 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تاریک فکرا ترکوندن دیگه! آخه ناراحت شدن گفتیم نمیریم از ایران

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

چی گفته بودند. تو تاپیک 😂

ممد روشنفکر رو میگید یا اون یکی روشنفکر

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
منم تو نطفه تایپ کردن خفه شدم یهو  مخالفان بی درو پیکر    

اخه خدایی اون تاپیک گزارش زدن داشت😑

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

۲دقیقه رفتم بخوابم ببین چه جنجالی شده و من عقب موندم به منم بگییییین چی شده

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
چی شده؟؟یه دقیقه نبودیمااا

هیچی یه بنده خدا تاپیک زد گفت چرا اینجا روشنفکری رو فحش میدونن بعد از اون طرف یکی گفت هر کی میخواد بی حجاب باشه از ایران بره!

اخه خدایی اون تاپیک گزارش زدن داشت😑

ببین وقتی یه حالت سوزش در اقصی نقاط بدن به وجود میاد ناخوداگاه دستت میره رو سه نقطه و گزارش😂😂

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
هیچی یه بنده خدا تاپیک زد گفت چرا اینجا روشنفکری رو فحش میدونن بعد از اون طرف یکی گفت هر کی میخواد ب ...

ننوشتین واسش مارو دور ننداز ما اونقدرم به درد نخور نیستیم؟؟؟؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

همه بهش پریدن که مگه فقط ایران مال توعه منتهی طرف از ترس ناپدید شد🤣

یادم نبود این جمله . جایی که باید یادم نباشه میگم. عه عه چرا یادم نبود

تگش کنید بهش بگم😂

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل