2777
2789

سلام عزیزان

به نظرتون چطوری میشه ادم کارهای بدی که کسی در حقش کرده رو فراموش کنه. بحثم سر بخشیدنش نیست. حالا ببخشه یا نه ولی همین که فراموش کنه و دیگه نخواد توو ذهن خودش یا به اون ادم یاد اوری کنه

فرض کنید نثلا همسرتون یا کسی که تو زندگی خیلی بهتون نزدیکه

راهکار عملی بدین لطفا

نمیشه دیگه جزئی از خاطراتته

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع هر کس به خودش بدی میکنه. اعمال و افکار ما به هاله ای که در اطرافمون قرار داره میچسبه. برای مثال اگر کسی خیانت کنه بهت، امواج خیانت رو جذب میکنه به اون هاله و بعدا یکی دیگه بهش خیانت میکنه چون انرژی خیانت باهاشه  

دو نفر از این آدمایی که میگی اونقدر ناراحتم‌ کردن که وقتی می بینمشون یا جایی میرم که اونا هم هستن حالت نفس تنگی بهم دست میده و عصبی میشم. یکساعت، یه سال میشه برام .

اصلا انگار نفسشون تو اون محیط موج منفی پر می کنه و حالمو بد می کنه

در واقع هر کس به خودش بدی میکنه. اعمال و افکار ما به هاله ای که در اطرافمون قرار داره میچسبه. برای م ...

خب این روی ما چه تاثیری داره؟ مثلا اون کسی که منو رنجونده اگه یه دنیام بد بیاره من که برام تاثیر نداره. من که غصمو خوردم. حتی اگه بگی به سزای عملش رسیده ولی بازم ناراحتی اون رفتارش در من هست

خدا بهت صبر بده عزیزم‌ . امیدوارم تو هم بتونی یه روز ذهنتو پاک کنی

ممنون عزیزم

شاید اگر به خاطر کاری که کردن عذرخواهی می کردن می تونستم ببخشمشون اما وقتی می بینم که با وجودیکه می دونن کارشون اشتباه بوده اما از روی غرور عذر نمیخان حالم ازشون بهم میخوره.

یکیشون مدام واسم کادو میخره و تو جمع میوه و شربت و ... میذاره جلومو ... اما بازم میگم چرا به خاطر آبرویی که ازم برد عذر نخواست.

در واقع میخاد با عملش معذرت خواهی کنه.

ممنون عزیزم شاید اگر به خاطر کاری که کردن عذرخواهی می کردن می تونستم ببخشمشون اما وقتی می بینم که ب ...

بعضیها خیلی مغرورن. اصلا شاید بخاطر همین غروره که اجازه میدن به خودشون هر جوری میخان بااات حرف بزنن و عمل کنن

منم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد. تا اینکه بعد چند سال به شوهرم گفتم اگه خیلی مسلمونه بهش بگو من حلالش نمیکنم و نمی بخشمش

اونم به شوهرم گفته بود بش بگو منو ببخشه. یعنی اینقدر غرور داشت که حتی حاضر نشد یه زنگ بهم بزنه از خودم معذرت بخاد

ولی به نظرم کاری به بخشیدن اونها ندارم باید یه راهی پیدا کنیم خودمون یادمون بره. اینطوری فقط خودمونو اذیت میکنیم