fffffmmmmm مدیر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 962 عنوان چله یه سوره خاص یا کل قرآن تو ماه رمضان؟ | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 20 پست به نظرتون میشه هم ختم کل قرآن و تو ماه رمضان داشت و هم یه چله سوره خاص مثلا یاسین ، اعراف یا..... 1400/01/24 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 ممنون عزیزم،🌹🌹🌹 حتما برات دعا میکنم ایشالا که لایق باشم طاهره جون خخوشبخت شی به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تبسمtabasom عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2604 حتما عزیزم ایشالا خدا تو ماه پربرکت پیش رو همه مریضا رو شفا بده مخصوصا دختر شمارو و همه حاجت مندارو ... چشم ابجی ممنون این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13998 نه عزیزم قبول باشه حاجت روا واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم ... برمی گرده🙂 بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 برمی گرده🙂 انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی حس ششم داری؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13998 انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی حس ششم داری؟ حس ششم ندارم ولی میشناسمت تو تاپیکا باهم صحبت کردیم میدونم حاجتت چیه.بخاطر همین برات دعا میکنم.میدونم خدا هیچ موقعععع جواب رد به سینم نمیزنه. بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 حس ششم ندارم ولی میشناسمت تو تاپیکا باهم صحبت کردیم میدونم حاجتت چیه.بخاطر همین برات دعا میکنم.میدون ... انشالله خدا از دهنت بشنوه تورو خدا دعام کن حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و دلت شاد حضرتعباس نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین