2777
2789
ممنون عزیزم،🌹🌹🌹 حتما برات دعا میکنم ایشالا که لایق باشم طاهره جون 

خخوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حتما عزیزم ایشالا خدا تو ماه پربرکت پیش رو همه مریضا رو شفا بده مخصوصا دختر شمارو و همه حاجت مندارو ...

چشم ابجی ممنون

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم قبول باشه حاجت روا واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم ...

برمی گرده🙂

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
برمی گرده🙂

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی  حس ششم داری؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی  حس ششم داری؟

حس ششم ندارم ولی میشناسمت تو تاپیکا باهم صحبت کردیم میدونم حاجتت چیه.بخاطر همین برات دعا میکنم.میدونم خدا هیچ موقعععع جواب رد به سینم نمیزنه.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
حس ششم ندارم ولی میشناسمت تو تاپیکا باهم صحبت کردیم میدونم حاجتت چیه.بخاطر همین برات دعا میکنم.میدون ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه تورو خدا دعام کن حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و دلت شاد حضرتعباس نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی