2777
2789
عنوان

بچه های غر غرو😪😭😁

214 بازدید | 12 پست

پسرم دوهفته دیگ ی سالش میشه تا میر م سمت غذا درست کردن ،ظرف شستن شروع میکنه به گریه کردن در حد غش امروز انقد اذیتم کردم دلم میخوایت بگبرمش پرتش کنم به سمت دیوار .......ولی خودمو کنترل کردم

شماها چیکار میکنید با بچه هاتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۶ سالشه انقدر غر میزنه کلافه میشم😑😑😶😶 فقط باید تحمل کنی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

نه دیگه انقد خشن نباش ولی یه کاری بده دستش بگو انجام بده اگه هم بهونه گرفت بهش بگو من کار دارم اگه غذا درست نکنم بابا و مامان ظهر گشنه میمونن مرده میشن به بچه هاتون از بچگی زیاد رو ندین تا مثل دختر خواهر شوهر من سوار زنداییشون نشن خداوکیلی تاپیکامو بخون میفهمی چقد دلم خونه از دستشون

[QUOTE=185394571]نه دیگه انقد خشن نباش ولی یه کاری بده دستش بگو انجام بده اگه هم بهونه گرفت بهش بگو من کار دارم اگه غ ...[/QUOTE😂😂منم بدم میاد خیلی به من وابسته شده حتی بغل باباش هم نمیمونه

دختر من ۶ سالشه انقدر غر میزنه کلافه میشم😑😑😶😶 فقط باید تحمل کنی

یعنی همچان ادامه داره هنوز ی سالش نشده.  .وقتی تو خونه میشینم خئدش میره بازی میکنه ولی حق ندارم ظرف بشورم یا غذا درست کنم

پسرمنم اینجوریه ازوابستگیه بخصوص ک دورشون خلوته همه اش مارو میبینن  منم خسته شدم بخدا

دقیقا وقتی یکی باشه با من کاری نداره میره بازی ولی تنهاییم نمیزاره کاری انجام بدم

یعنی همچان ادامه داره هنوز ی سالش نشده.  .وقتی تو خونه میشینم خئدش میره بازی میکنه ولی حق ندارم ...

تا سه سالگی این طوری بود بعدش بهتر شد ولی همچنان غرعروئه. چاره ای نیست فقط صبر و‌صبر و صبر

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دقیقا وقتی یکی باشه با من کاری نداره میره بازی ولی تنهاییم نمیزاره کاری انجام بدم

میفهمم من وقتی سرویس میرم میادپشت در درمیزنه ک اونم بیادتو پیش من

بایدمشفول باشن ولی بهونه گیری رو دارن

گل به سرم! گل پسرم!دنیام پسرم...