2777
2789

من یه جا پرسیدم سه  وز در هفته 6 ماه البته فقط نازک دوزی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهه نمیشه جمعش کرد؟ اره یه چیزایی بلدم 

به مسول آموزشگاه بگو

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
قبلا ۶ ماه بود حالا نمیدونم برو فنی حرفه ای اگر بلدی یکم رایگانه

رایییییییییییگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهرم الان چی رایگانه؟؟؟؟فنی حرفه ای دیگه دوره نداره اموزشگاه  دوره میزاره از پایه که میشه نازکدوزی فقط نازک3تومن

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
رایییییییییییگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهرم الان چی رایگانه؟؟؟؟فنی حرفه ای دیگه دوره ...

چرا من تو خوزستان دیدم کلاس رایگان داشت قبل کرونا 

مانتو دوز 

نازک دوز 

ولی تو شهر ما نداشت 

البته خیلی کلاس ها داشت که رایگان هست مثل icdl

Word 

تعمیر برق خودرو 

.....

خدایا شکرت 
مدرکشو میخوام بیشتر  چون نیازی بهش ندارم

اگه فقط مدرکش رو بخای بعضی از آموزشگاه ها سه چهار ماه میدن ،ولی خب واسع هزینش فرقی نمی کنه همون اندازه رو میگیرن ،،ولی خب چیز زیادی هم یاد نمیگیری ،دیپلم خیاطی خودش شامل چندتا دوره میشه ،در این جور مواقع فقط برای امتحان آمادت میکنن

اگه فقط مدرکش رو بخای بعضی از آموزشگاه ها سه چهار ماه میدن ،ولی خب واسع هزینش فرقی نمی کنه همون اندا ...

مدرکشو میخوام چون خودم با فیلم اینا میتونم یاد بگیرم

دوست دارم مدرکشو بگیرم بعد کم کم خودم حرفه ای بشم برا خودم بدوزم 

ولی چون شاغلم فقط سه ماه تابستون کارم کمتره اونم از ساعت ۸ تا ۱  برا همین اونموقع وقتم ازاده 

مدرکشو میخوام چون خودم با فیلم اینا میتونم یاد بگیرم دوست دارم مدرکشو بگیرم بعد کم کم خودم حرفه ای ...

خب تو که میخوای حرفه ای یاد بگیری ،مدرک تنها به چه دردی میخوری ،تو که میخوای هزینه رو بدی حداقل اموزشش هم ببین ،اگه عجله نداری کم کم مدرک بگیر ولی کامل یاد بگیر مثلا امسال تابستون برو نازک دوزی رو یاد بگیر  سال دیگه کار با مانکن ،رو یاد بگیر ،،