2777
2789
عنوان

خانمای با برنامه بیاید لطفا

117 بازدید | 15 پست

چجوری برنامه ریزی درسی کنم بلد نیستم اصلا چجوری باید بنویسم یا چی؟

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کنکور

چندمی چه رشته ایی

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

خوب من اینطور بودم:

صبح یه درس تخصصی و یه عمومی عصر هم همینطور

اونایی که برام سخت تر بودن صبح میخوندم

بستگی به اینکه هر درس رو چند ساعت میخونی اونو تقسیم کن که مثلا یک ساعت بخونی دوساعت تست بزنی

خوب من اینطور بودم: صبح یه درس تخصصی و یه عمومی عصر هم همینطور اونایی که برام سخت تر بودن صبح میخو ...

عزیزم درخواست بدم قبول میکنی؟

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
یازدهم تجربی

من ۱۱ انسانیم تجربیا نمیدونم چجوری میخونن ولی روش خودمو میگم شاید بدرد خورد 

ببین ی دفتر بردار بنویس شنبه یکشنبه تااا جمعه 

بعدش درسای دهم و یازدهمم رو مینویسم 

هر هفتا دوتا درس از دهمم میخونم دوتا درس منظورم مثلا اقتصاد و منطق تو دوهفته دوتا کتاب تموم میشه حالا گاهی هم ۳تا 

بقیشم که درسای یازدهم 

الان دیگه تو باید دهم و یازدهم جمع بندی کنی 

دویاره تابستونم همین کارو کنی 

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
من ۱۱ انسانیم تجربیا نمیدونم چجوری میخونن ولی روش خودمو میگم شاید بدرد خورد  ببین ی دفتر بردار ...

مرسی عالی بود

برای کنکور سال بعد یعنی ۱۴۰۱میگم 

مثال رشته تجربی 

هر روز دو تا عمومی سه تا تخصصی تو برنامت باید باشه بیشتر هم می‌تونه باشه ولی کمتر خوب نیست 

سه نوع برنامه ریزی داریم بلند مدت میان مدت کوتاه مدت 

تو نت بزن دربارشون بخون 

برنامت منطقی باشه نه فضایی 

کم کم ساعت مطالعات ببر بالا 

باکس شبانه داشته باش یعنی لغت و آرایه و چیزای دیگه هر شب ده تا تو باکس میزاری یا کمتر یا بیشتر 

حواست به استراحت هم باشه 

کنکور دو ماراتنه نه سرعتی تمام 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔