2777
2789
عنوان

دخالت در دعوا زن شوهری

911 بازدید | 37 پست

معموا بین زن و شوهر ها دعوا و شاجره پیش میاد. حال سوال اینه که افراد خانواده و سایرین (پدر، مادر، برادر ، همسایگان و...) باید دخالت کنند ؟؟؟

تعداد رای : 67
نظرسنجی
بله
6
8%
خیر
61
91%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید خبردار بشن مگر در موارد حاد مثل ضرب و شتم چون دعوای عادی بین زن و شوهر بالاخره تموم میشه ولی اون عروس یا داماد برای همیشه از چشم خانوادا میفته یا بهش بدبین میشن دیدم که میگم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

با سلام و احترام 

همانطور که فرمودید دعوا و بحث در زندگی زوجین هست 

و مهم تر از آن اینکه این دعوا ها تمامی ندارد 

پس اگر زوجین نتوانند از پس چنین مسئله‌ی برایند یقینا همیشه تکیه گاهشون سایرین هستند 

چه بهتر که زوجین عاقل و بالغ مشکلات رو به چشم مسئله نگاه کنند و دنبال راه حل آن باشند 

🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹

من یه بار یه دخالتی کردم خیلیم خوشحالم 😍همیشه هم راضیم از کارم❤تو یه جمعی بودم یکی از فامیلا با یکی دیگه دعواش شد بعد زورش ب طرف نرسید زد تو گوش زنش 😬بعد دوبار دستشو برد بالا بزنه من ناخوداگاه اصلا دست خودم نبود با تمام قدرتم زدم تخت سینه طرف قشنگ پرت شد اونطرف چندبار زدم 😂بعد ب خودش اومد از زنش معذرت خواهی کرد ولی چه فایده من صدای شکستن قلب زنشو شنیدم😔

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من یه بار یه دخالتی کردم خیلیم خوشحالم 😍همیشه هم راضیم از کارم❤تو یه جمعی بودم یکی از فامیلا با یکی ...

بیچاره زنش

دقیقا کجای پیاز بود؟؟؟؟؟؟

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
بیچاره زنش دقیقا کجای پیاز بود؟؟؟؟؟؟

بی تقصیرم نبود شوهرش با خواهرش دعواش شده بود بعد اون بجای که دعوا رو بخوابونه همه اش ب شوهرش چی میگفت که زشته خواهرت از تو بزرگتره واز این چیزا 😕میخاست خودشو خوبه نشون بده

هرچند شوهره حق نداشت بزنه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بی تقصیرم نبود شوهرش با خواهرش دعواش شده بود بعد اون بجای که دعوا رو بخوابونه همه اش ب شوهرش چی میگف ...

واااای دقیقا زنه اخلاقش مثل منه اما من نمیخوام خودمو خوب نشون بدم

من دوست ندارم دیگران از کسی بد بگن

شوهرم تو خونه به پدرو مادرش فحش میده به برادراش 

اما اونا که نیستن 

من میگم نگو 

دوست ندارم بهشون فحش بدی اونا بزرگت کردن. یا میگم قدر برادرو خواهرتو بدون

حتی با برادرش قهر بود 

من آشتیشون دادم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
من یه بار یه دخالتی کردم خیلیم خوشحالم 😍همیشه هم راضیم از کارم❤تو یه جمعی بودم یکی از فامیلا با یکی ...

شاید تحمل مرد را سر برده ، مطمئنم هیچ مردی بی خودی دست روی زن بلند نمیکنه. مگر که زن رفتاری کرده باشه که مرد را از آستانه تحمل خارج کند.

واااای دقیقا زنه اخلاقش مثل منه اما من نمیخوام خودمو خوب نشون بدم من دوست ندارم دیگران از کسی بد بگ ...

آخی عزیزم تو ذاتت مهربونه خوبی دوست داری همه تو صلح و آرامش باشن 

ولی اون طرف بدجنسه شوهرشم اینو میدونست که زد چون برگشت گفت پس چرا تو خونه انقدر بدیشونو میگی 😬

بله قطعا. اما بحثم اینه که دخالت باشه یا نباشه 

دخالت زمانی میتونه باشه که زوجین توان راهبرد مسائل زندگی رو ندارند 

تجربه دیگران خوب است اما بهتره نتیجه نهایی رو زوجین بگیرند 

🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹