2777
2789
عنوان

طرز تهیه آب قلم گوساله !؟؟

4325 بازدید | 39 پست

لطفاً بهم میگین!؟اولین باره می‌خوام درست کنم واسه پسرم ، میگن چاق کنندس

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

قلم رو خوب بشور بریز تو قابلمه 

ادویه ها و لیمو عمانی ،و پیاز رنده شده اضافه کن درشو ببند 

بعد ۱ ساعت

ژله هاشو که رو استخونش هست رو دست بزن اگه دیدی نرمه 

نمک بزن بزار قشنگ نمک مزه دارش کنه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون چربیش بالاس، 

با یه عالمه آب بذار بپزه، با یه پیاز درسته، فکنم یه صبح تا شب طول بکشه که هم حسااااابی بپزه و هم آبش غلیظ بشه

در آخر آبشو توی ظرفای کوچیک بسته بندی کن یجوری که هردفعه اندازه 3 4 قاشق بریزی توی غذا

چون چربیش بالاس،  با یه عالمه آب بذار بپزه، با یه پیاز درسته، فکنم یه صبح تا شب طول بکشه که هم ...

یه ساعت هم کافیه عزیزم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
قلم رو خوب بشور بریز تو قابلمه  ادویه ها و لیمو عمانی ،و پیاز رنده شده اضافه کن درشو ببند  ...

ممنون تا کی رو گاز باشع؟

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
چون چربیش بالاس،  با یه عالمه آب بذار بپزه، با یه پیاز درسته، فکنم یه صبح تا شب طول بکشه که هم ...

عزیزم تو زودپز نمیشه بزارم ک زود بپزه؟؟!

عزیزم من اب قلمو اینجوری درست میکنم واس شوهرم واقعانم معرکه میشه

ی پیاز متوسط رو نگینی خرد کن و دو حبه سیر هم پوست بگیر و بنداز داخل قابلمه بعد قلمو و اب و فلفل و زرچوبه بزن بهش بذار کامل بپزه و گوشت از استخوان جدا بشه و ی ساعت اخر نمک بزن بهش 

اگه نمکو اول بریزی گوشتش سفت میشه و حالا حالاها نمیپزه

اما قشنگ بذار 14 ساعت اینا بپزه ک خوب خوب لعاب بندازه

ممنون تا کی رو گاز باشع؟

من که درست میکنم یک ساعت تمام بدون اینکه درشو بازکنم میزارم 

شما که بار اولته قابلمه تو بزرگ بردار و پر ابش کن بزار ۲ ،۳ ساعتی بپزه ولی نمک رو اول نزن اون ژله هاش دیر پز و عین غضروف  میشه 

عزیزم من اب قلمو اینجوری درست میکنم واس شوهرم واقعانم معرکه میشه ی پیاز متوسط رو نگینی خرد کن و دو ...

ممنونم گلم...نمیشه بزارم تو زود پز!؟

ب ظاهرش نمیاد ک با یه ساعت پخته بشه ک گلم!؟

قلم با کله و پاچه فرق داره 

خودم که یه ساعت میزارم قشنگ میپزه ☹☹☹

من که درست میکنم یک ساعت تمام بدون اینکه درشو بازکنم میزارم  شما که بار اولته قابلمه تو ...

آها...از کجا بفهمم پخته؟وقتی ژله هاش نرم شد ینی پخته!؟