2777
2789

سلام

خوبین؟

بچه ها جدیدا به یه مسئله ای راجع به خودم پی بردم

من اهل دوست پسر اینا اصصلا نیستم... راجع به خواستگارام هم خانوادگی خیییلی سخت گیریم و جور نشده

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

حالا مشکلم اینه که تو هر دوره ای رو یکی کراش دارم و کراش زدنم از بین نمیره فقط از شخصی به شخص دیگه منتقل میشه  

یعنی حتی اگه از یکی خوشم نیاد یا ببینم ادم خوبی نیست در عرض چند روز یه ادم جدید پیدا میکنم از بازیگر و دختر و ... هر چی  

کلا انگار باید همیشه یکی رو دوست داشته باشم حتی اگه نفهمه

میخوام ببینم شماها هم اینجوری بودین؟

بیماریه؟ طبیعیه؟

درمانش چیه؟

و اینکه میترسم بعد ازدواج همینجوری بمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مشکلم اینه که تو هر دوره ای رو یکی کراش دارم و کراش زدنم از بین نمیره فقط از شخصی به شخص دیگه م ...

بیماریه😬منم کم کم دارم رو یکی کراش میزنم چیکار کنم هر روز ب هم پیام‌ میدیم😐

حالا مشکلم اینه که تو هر دوره ای رو یکی کراش دارم و کراش زدنم از بین نمیره فقط از شخصی به شخص دیگه م ...

منم اینجوریم 😂😂😂😂مریضی نیست یه دوره ای شاید اینجدری باشی ولی بهش که فکر کنی یکم که بگذره درست میشه....

کراش از بین نمیرود فقط از جسمی به جسم دیگر منتقل می شود . طبیعیه

دقیقا  

نوموخوام اخه یه جوریه ترسناکه

انگار نمیتونم کسی رو دوست نداشته باشم همیشه یه نفر باید باشه که از دور دوستش داشته باشم و نگرانش باشم و همچین حالتی   خلم قشنگ

منم اینجوریم 😂😂😂😂مریضی نیست یه دوره ای شاید اینجدری باشی ولی بهش که فکر کنی یکم که بگذره درست می ...

اخه دوره ای نیست سالهاست اینجوریم

یکم که بگذره شاید بیخیال اون ادم بشم یا بگم اصلا این چه کار مسخره ایه ولی بعد چند روز باز همین داستانه