2777
2789

سلام بچه ها تو رو خدا اگر کسی سر در میاره کمکم کنه 

من هشت ماه و نیممه الان ی مدته خارش پوستی گرفتم نه خیلی شدید در حد معمولی ولی دکتر برام ازمایش نوشت تو ازمایش alt وast بالا بوده 

الان تو نت سرچ کردم نوشته بود باعث زایمان زودرس و تاثیرات مخرب رو جنین و مرده زایی و اینا میش😢خیلی میترسم 😔

روز قبلش آمپول پروژسترون زده بودم شب قبلش هم ی سری قرص ویتامین ک تو بارداری میخورم خورده بودم تاثیری رو ازمایش داره؟

Alt زده رنج نرمالش زیر۳۵ برا من ۳۷

هم زده رنج نرمالش زیر ۴۰ برای من ۶۹AST

عزیزم سریع ب بیمارستان مراجعه کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

فشارتو هم راستی چک کن.احتمالا دچار مسمومیت بارداری داری میشی.جلوشو نگیری خطرناکه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بالا نیست. تازه اگر خیلی هم بالا بود میشد مسمومیت حاملگی و بستریت میکردن. تا دو برابر میزان طبیعی خیلی مشکلی نیست. حالا ببر دکتر برات توضیح میده

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
فشارتو هم راستی چک کن.احتمالا دچار مسمومیت بارداری داری میشی.جلوشو نگیری خطرناکه

نه فشارم بالا نیست هر روز میگیرم نرماله 

یکی از بستگانم ک دکتره همینجوری دید و چند تا سوال کرد گفت مشکل کبد دارم ولی نگف چیه دقیقا 

عددش زیاد بالا نیس نگران نباش ولی بیخیالش هم نباش حتما برو دکتر تحت نظر باش ..انشالله ک چیزی نیس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه فشارم بالا نیست هر روز میگیرم نرماله  یکی از بستگانم ک دکتره همینجوری دید و چند تا سوال کرد ...

خیلی دکتر کار بلدیه.هنوز خیلی بالا نرفته سریع فردا برو دکتر ک بهت دارو بده اگه نری زود میره بالاتر خدای نکرده ختم بارداری میخوری

اسمش کلستازه

خیلی پیش میاد

نگران نباش زیاد بالا نیس

بهت پماد و رژیم غذایی میده

منم کبدم به امپول های هورمونی حساس بود نمیدونستم

کلی گذشت بعده بارداریم خونریزیم قطع نمیشد هی بهم هورمون میدادن باز

بعد  فهمیدم 

یه دو ماه دارو خوردم خوب شد

متاسفانه بیمارستان بخاطر زیاد بودن مریضای کرونایی پذیرش نکرد باید برم مطب اونم برا دو روز دگ نوبت ب ...

عزیزم مشکلتو ب منشی بگو ک وضعیتت اورژانسیه.

دو تا عدد اینور و اونور عیب نداره آنزیم کبدی تعداد دوبرابر حد مجاز بشه خطرناکه

خدا کنه همینجوری باشه 

بعد دوبار سقط تا هشت ماه اومدم الان که خوندم باعث مرده زایی میشه اصلا دنیا رو سرم خراب شد 😔

متاسفانه بیمارستان بخاطر زیاد بودن مریضای کرونایی پذیرش نکرد باید برم مطب اونم برا دو روز دگ نوبت ب ...

کدوم شهری دکترت کیه

خدا کنه همینجوری باشه  بعد دوبار سقط تا هشت ماه اومدم الان که خوندم باعث مرده زایی میشه اصلا د ...

عزیزم انقد بالا نیست ک نگران شی فقط باید زود اقدام کنی.بعدشم ب بچه تا زمانی ک بالا نره اسیب نمیزنه نهایتش خیلی بالا بره بچه رو در میارن میذارن تو دستگاه