من چهار سال پیش یکی از دندونام رو عصب کشی کردم و الان یک هفتست دندونم شدید درد میکرد ، رفتم عکس گرفتم گفتن عصب کشیت ناقص بوده و کیست درست کرده بعد از چند سال ..
کسی تجربه ای داره ؟
دکتر گفت برات عصب کشی مجدد میکنم هفتاد درصد امکان برطرف شدن کیست هست و ممکنه کار به جراحی بکشه ..
کسی تجربه ای داره
خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن آمین 👑
متاسفانه اگه کیست بر طرف نشه دندونت میکشن برای منو کشید و کیست در اورد 🥺
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
انتی بیوتیک داد بهت؟ متاسفانه اگه کیست بر طرف نشه دندونت میکشن برای منو کشید و کیست در اورد 🥺
من یه کم فک پایینم ورم کرده الان یک هفته است درد میکرد رفتم دکتر یه دندون دیگم رو عصب کشی کرد بعد عکس گرفت گفت دندون کناریت کیست درست کرده دارم انتی بیوتیک میخورم اما هر روز بدتر میشه امروزم رفتم دکتر گفت واسه پس فردا بهت وقت میدم
تا پس فردا خدا میدونه چقدر پیشروی میکنه 🥺🥺🥺
خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن آمین 👑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
انتی بیوتیک اموکسی سیلین و مترونیدازول میخورم معمولا چه انتی بیوتیکی میدن ؟
من یادم نیست عزیزم چند سال پیش بود دندونم از دست دادم گفت نکشی به بقیه دندونات میزنه اونا رو هم باید بکشی برام کشید
اره عزیزم خوب نشد کیست وقتی دندونم کشید با یه پنس در اورد
من یادم نیست عزیزم چند سال پیش بود دندونم از دست دادم گفت نکشی به بقیه دندونات میزنه اونا رو هم باید ...
منم دقیقا همینطوری شدم
البته دندونم پوسیده شده بود و میگفت با روکش فایده ای نداره
تازه کیست من خیلی بزرگ بود تا زیر چشمم رسیده بود
بعدا گفت برو عکس بگیر بیار نشون بده الان یکی دو سال پیش باید میرفتم هنوز نرفتم
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
اخه من فکم ورم کرده قشنگ درد توی دندونای کناریشم خس میکنم دکتر احمق هم به جای درمان اورژانسی ...
مهلت داده انتی بیوتیک اثر کنه