2777
2789
عنوان

سوال مهم

412 بازدید | 19 پست

سلام خانمهای گل من یه خانم باحجابم ولی دوس دارم خوشتیپ هم باشم،بنظرتون چجوری چادروبقیع لباسامو انتخاب کنم,وتیپ اسپرت خوبه یارسمی،۲۵سالمه ودوتابچه دارم،میخام شیک و باکلاس و امروزی باشم مرسی از راهنماییتون

چادری ها فقط روسری و کیف و کفششون به چشمه

روسری ها تو ساق ست کن و گره های خوشگل یاد بگیر فقط تو خدا نصف ابروهاتو زیر روسری نبر

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای چادر نیپ رسمی قشنگ تر میشه 

شما میتونید از شال یا روسری با قواره ۱۴۰ استفاده کنید (چیزی باشه که به رنگ صورتون بیاد)

مانتوتون اگه روشن تر از چادر باشه عالی میشه 

کفشتونم سعی کنید کتونی اینا نباشه 

و کیف هم که از این مینی بگ ها خیلی ترند و شیکن 

ولی واسه همه اینا حتما پالت رنگیو رعایت کنید 

عالی میشه 

ساق و روسری ست بگیر. تونستی رنگشو با مانتوت ست کن.

یه چادر خوشگل اماراتی، عربی و.... که یکم سنگ مشکی روش کار شده باشه بگیر.

فوق العاده شیک و امروزی میشی😉

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

کفش برای خانوم چادری خیای مهمه به نظرم و هم چتین جادر و روسری

چون‌فقط اینا بیشتر مشخصه 

به شخصه خودم اگه چادری بودم سعی نی کردم کم تر کفش اسپرت بپوشم و بیشتر تیپ خانومی با کفش پاشته بلند و روسری های شیک رو خیلی خوشگل به این روش های امروزی می بستم 🤣 ساعت شیک فراموشت نشه 

سعی کن جلوی روسریت که می یوفته زیر چادر درست و مرتب باشه هنیشه یه سری گیره هست می تونی از اونا بخری که جروک نشه روسریت از جلو

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋

چادری که میپوشی همیشه اتوکشیده باشه روسری که میپوشی رنگ روشن باشه البته به صورتت بیادنیازنیست چادرت روخیلی سفت بگیری کشم نندازبرای چادرت دیگه اینکه یه دستبندیاساعت یاانگشتردستت کن گاهی اوقات لاک بزن نه جیغ البته دیگه کفشی که میپوشی هم بیشترچرم باشه بهتره البته بیشترپاشنه بلند

چشم

فدایه چشمت🥰🥰🥰

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود