2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بهم بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 59 پست

منو همسرم نامزد بودیم عقد نبودیم هنوز دو روز بعد نامزدیمون گفت بیا بریم خونمون گفتم نه من روم نمیشه.گفت بیا همه منتظرتن میگن بیارش...خلاصه رفتم.الان ۵ سال از ازدواجم میگذره هنوز قیافه مادر شوهرم یادمه و تو دلم نفرینش میکنم.رفتیم خونه دیدم کسی نیست فقط مادرشوهرمه همچین قیافه گرفت واسم اخم کرد که کاملا متوجه شدم منظورش اینه که واسه چی اومدی فکر کرده بود اومدم خیلی معذرت میخوام اومدم عشق بازی با پسرش...مقصر شوهرم بوده دوست داشته برم خونشون بی قصد و غرض بنده خدا قبل عقد دستم بهم نزد ولی مادر شوهرم با اون رفتارش داغونم کرد حالا تو که عقدی ولی از الان جلو این رفتارش واینستی دو روز دیگه احترامتو نداره

تازه فکر کن اولین باره بعد نامزدی رفتم خونشون فقط با عصبانیت گفت اب میخورید بیارم واستون ک گفتم نه تمام تنم از لحنش قیافش رفتارش می لرزید خدا لعنتش کنه

میگم که نرو اصلا  تا میتونی نرو۔ بهونه بیار برا شوهرت بگو کار دارم، خرید دارم ، حالم خوب نیس ...

اخه ما رسممون اینجوری که خونه عروس و دوماد تو عقد میمونیم مثلا یه هفته خونه عروس یه هفته داماد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم نامزد بودیم عقد نبودیم هنوز دو روز بعد نامزدیمون گفت بیا بریم خونمون گفتم نه من روم نمیشه. ...

الان رفتارش چطوریه؟

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
اخه ما رسممون اینجوری که خونه عروس و دوماد تو عقد میمونیم مثلا یه هفته خونه عروس یه هفته داماد

رسمو ولش کن

وقتی احترامت خورد میشه چرا میری؟

اجازه نده اینطوری باهات رفتار کنه که عادتش میشه ی عمر باید حرص بخوری

الان رفتارش چطوریه؟

تا وقتی باهام کار دارن یعنی کارشون گیره خوبه وقتی مخالفت میکنم با رفتارشون عوضی میشن

خیلی دخالت میکنه تو همه امور زندگی مون.حرف شوهرمم اصلا حساب نمیکنن

تا وقتی باهام کار دارن یعنی کارشون گیره خوبه وقتی مخالفت میکنم با رفتارشون عوضی میشن خیلی دخالت میک ...

رفت و آمدتو کم کن۔ هیچ کاری هم براشون انجام نده

رفت و آمدتو کم کن۔ هیچ کاری هم براشون انجام نده

همینکارو میکنم ولی خیلی پرو هستن.شوهرمو همش پر میکنن اونم بچه ننه.میدونه حق با منه ولی از پدرش میترسه خیلی حساب میبره ازش شاید باورت نشه ولی به خاطر کارت و رفتارهای سال اول ازدواجمون تو این ۵سال هر روز صبح با حرفاشون از خواب بیدار میشم

همینکارو میکنم ولی خیلی پرو هستن.شوهرمو همش پر میکنن اونم بچه ننه.میدونه حق با منه ولی از پدرش میترس ...

یعنی ی جا زندگی میکنید؟

هرچی بخوای با شوهرت بحث کنی بیشتر طرف اونا میره

یعنی ی جا زندگی میکنید؟ هرچی بخوای با شوهرت بحث کنی بیشتر طرف اونا میره

نه جدا زندگی میکنیم ولی متاسفانه این ذات مامانتو فقط من شناختم.شوهرم اولا طرفداریمو میکرد الانم همش میگه حق با تو ولی واقعا نمیدونم چرا چیزی میگه بهشون

تا وقتی باهام کار دارن یعنی کارشون گیره خوبه وقتی مخالفت میکنم با رفتارشون عوضی میشن خیلی دخالت میک ...

مادر شوهر منم اینجوری فقط سنگ بچهاشو به سینه میزنه 

نه جدا زندگی میکنیم ولی متاسفانه این ذات مامانتو فقط من شناختم.شوهرم اولا طرفداریمو میکرد الانم همش ...

شوهر منم اینجوری شده همش طرفداریمو میکرد الانم میکنه اگه مسعله حادی پیش بیاد اما من گله کنم که بهم بی محلی میکنن میگه تو همرو بیخیال فقط خودمو خودت مادرم یا هرکس دیگه برات مهم نباشه 

شوهر منم اینجوری شده همش طرفداریمو میکرد الانم میکنه اگه مسعله حادی پیش بیاد اما من گله کنم که بهم ب ...

آره ولی باید رفتارشون درست بشه وگرنه سالها عذاب میکشی مثل الان من ک ۵ سال درست نشدن