2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تااودم استفاده کنم حالم گرفته شد
این جغرافیا نیست که جهان سومی بودن را تعیین می‌کند. آدم‌ها هستندکه آن را می سازند ! جهان سوم جا نیست، شخص است. جهان سوم منم. جهان سوم تویی. جهان سوم طرز تفکر ماست … نه آن مرزهایی که داخلش زندگی می‌کنیم ، جهان سوم جاییست که مردمش جهان سومی فکر می کنند.........
با کائنات حرف میزنم. مثلا از پنجره صدا میاد و من نمیتونم بخوابم . میگم ایکاش کائنات اینا رو ساکت میکردی.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
همیشه عکسش میشه خب مثلافکرمیکنم برم فلان جا مهمونی بهم خیلی خوش میگذره ولی عکسش میشه
این جغرافیا نیست که جهان سومی بودن را تعیین می‌کند. آدم‌ها هستندکه آن را می سازند ! جهان سوم جا نیست، شخص است. جهان سوم منم. جهان سوم تویی. جهان سوم طرز تفکر ماست … نه آن مرزهایی که داخلش زندگی می‌کنیم ، جهان سوم جاییست که مردمش جهان سومی فکر می کنند.........
ولی جایی که دوست ندارم برم اولش وقتی میرم خیلیییییییی خوش میگذره
آره فقط إیمان داشته باشی اینکار انجام میشه . یه درصد هم تردید نکن.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
ولی من خیلی دیدم استفاده میکنن موفقن میگن جوابم مبده واسه من که همیشه برعکس نمیدونم شایدچون اوناواقعابهش معتقدن