2777
2789

همه میگند خدا دعا ی زن حامله رو که از تهه دلش میکنه قبول میکنه تورو خدا برای منم دعا کنید که خدا امسال یک شوهر خیلی خیلی خوب نصیبم کنه وخوشبخت بشم لطفاً 😢 هر کسی دعا کرد خدا خودش دلشو شاد کنه هر کسی هم نکزد بازم خدا دلشو شاد کنه😔

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔

دارم شیر میدم ان شاالله اول ظهور امام زمان بعد خدا بخت همه جونا رو باز  کنه

دامن همه رو سبز کنه

جیب مردا پره پول باشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارنیستم ولی دعامیکنم امسال ی شوهر همه چی تموم بیاد سراغت البته ازمجردیت لذت ببر متاهلی هیچ خبری ...

ان شا الله عزیزم 

حامله نیستم ولی امیدوارم هرچی از خدا میخای به حق پنجمین بهت بده  اللهم صل علی محمد و آل محمد

پس تیکرت چی میگه

انشالله ک خدا ی شوهر خوب امسال نصیبت کنه عزیزم

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم