2777
2789
عنوان

بیاین و از هرچیزی که مثبته بگین😊💐

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 114 پست
دقیقا موافق همشونم عااااالیه ایول خوشم اومد 🥰🥰🥰

😍😍😍😍قربونتتتتتت

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظافت خونه😊 بازی کردن با پسرم😁 آرایش کردن واسه دلبرم 😍و کیک پختن برا همسرم😝 و  خرید کردن و ...

😍😍😍😘خوشحالم 

منم عاشق این چیزایی که گفتید هستم

سراسر از انرژی مثبتن❤

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است

صدای خنده بچه هام , تماشای گل و گیاه و طبیعت , گوش کردن به آواز پرنده های آزاد نه اونایی که تو قفسن , مطالعه کتاب و خوندن شعر , موسیقی گوش دادن , یاد آوری دوران کودکیم 😍😍😍

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

به خواهرم یه چیزیو پیشنهاد کردم اونم میخواد انجام بده

من از اون الان خوشحال ترم😁😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
عصرا ک نامزدم از سرکار میاد تا برم باهاش تصویری حرف بزنم خیلی خیلی خیلی اروم میشم و کلی انرژی میگیرم ...

به پای هم پیر بشید ❤😍😍

من مجردم دلم خواست😂❤

😍😍😍😘خوشحالم  منم عاشق این چیزایی که گفتید هستم سراسر از انرژی مثبتن❤

😍😍😍😛😛😛

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
صدای خنده بچه هام , تماشای گل و گیاه و طبیعت , گوش کردن به آواز پرنده های آزاد نه اونایی که تو قفسن ...

اینارو که گفتید همشون اومدن تو ذهنم 

حتی تصورشونم ارامش بخشه❤

به پای هم پیر بشید ❤😍😍 من مجردم دلم خواست😂❤

الهی نصیبت بشه اونی ک میخای عزیزم 🥰🥰

اخه از هم دوریم عصرا ک برمیگرده تا یک ساعت حرف نزنیم تصویری اروم نمیشیم 😍😍😍💋🥰💕❣️

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
نمی‌دونم راستش فقط میدونم که استیکر وسطش سبزیجاتی ،بازم میفرستم😍😍😍

استیک :)

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...