2777
2789
عنوان

بیاین و از هرچیزی که مثبته بگین😊💐

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 114 پست
خدا حفظش کنه😍بچتونه؟؟

😅اره بچمه فقط من نزاییدمش زن عموم زاییدش

بچه عمومه ولی بیشتر اوقات پهلو منه:/🥰😍

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزایی که کارامو خوب انجام داده باشم و تنبلی نکرده باشم آخر شب حس خیلی خوبی دارم 😍

دقیقا منم همینطوریم

چون خیلی کم پیش میاد کارام رو به خوبی انجام داده باشم😅😬

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
خیلی چیزا بهم انرژی مثبت میده. از نظافت خونه بگیر تا آرایش و آشپزی و پیاده روی و شنیدن صدای پدر و م ...

صدای پدر و مادرم😍😍❤خدا حفظشون کنه برات عزیزم

نظافت خونه😊 بازی کردن با پسرم😁 آرایش کردن واسه دلبرم 😍و کیک پختن برا همسرم😝 و  خرید کردن و رقص و ورزش😎

تایپکت خیلی خوبه استاتر آدم روحیه اش عوض میشه😘😘😘

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نظافت خونه😊 بازی کردن با پسرم😁 آرایش کردن واسه دلبرم 😍و کیک پختن برا همسرم😝 و  خرید کردن و ...

دقیقا موافق همشونم عااااالیه ایول خوشم اومد 🥰🥰🥰

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
من عاشق خوانندگیم ولی میدونم که تو ایران برای زنا نمیشه ، حیف حیف😞😞

چی بگم والا 

ولی ناراحت نباش و اصلا تسلیم نشو 

برای خودت و خانوادت و فامیلات که میتونی خوانندگی کنی😍😍