2777
2789
عنوان

بعضیا چرا تا این حد بیشعورن؟؟؟

379 بازدید | 39 پست

من یه پسر دوساله ونیم دارم پسر دومم رو هم باردارم به لطف خدا

با همسرم و پسرم از بیرون میومدیم خونه تو آسانسور یکی از خانومای ساکن اطراف خونمون رو که همسایه هم نبودن دیدیم .

بهم گف بارتو زمین نزاشتی و اینا 

گف این یکی چیه گفتم پسر گف آااخی خدا نه مامانشو دوس داره نه باباشو دومیم پسره😒😒😒

گفتم این چه حرفیه هرچی صلاح خداباشه همونه  پسرنعمته فقط سلامت باشه  

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل این بیشعورای جنسیت پرست هنو منقرض نشده؟؟؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان داره برمیگرده زمونه

نه به اون که پسر پرست بودن نه به اینکه دختر پرست شدن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بعضیا کلا حرف میزنن

ولی منظوری ندارن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

شاید شوخی کرده

درکل حرف چرتی زده

چی بهتر از ۲ تا پسر

اصلا چی بهتر از صد تا پسر خخخخ

فکرشو نکن 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

ملت رد دادن 

اولا چیز خوری زندگی ما ب بقیه نیومده 

دوما دختر باشه میگن چرا پسر نیس

پسره میگن چرا دختر نیس 

چشونه 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خر مغز بوده عزیزم خودتو ناراحت نکن خدا حکیمه

واقعا چطور بخودشون اجازه میدن همچین حرفایی بزنن

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕