2777
2789
عنوان

قالیشویی برای فرش دستبافت

437 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، کسی فرش دستبافت داده قالیشویی، یکی ادیب رو خیلی تعریف می‌کرد، الان خوندم که همه ناراضی بودن

کسی با قالیشویی ادیب کار کرده ممنون از پاسخگویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو دی ماه 1400 دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.22291775

من قبلا مشتری بانو بودم تا اینکه فرشامو خراب کرد و به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا واقعا تمیز میشه و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

قالیشویی ونک عااالیه👌👌👌👌❤❤

من فرشهای جهزییم همشون دستبافت گل ابریشم وخیلی میترسیدم بدم قالیشویی بلاخره با کلی تحقیق از دوستانم وبه سفارش یه فرش فروش   و استعلام از۱۱۸و  اتحادیه قالیشویی به این نتیجه رسیدم فرشامو بدم کارخانه  قالیشویی ونک خداروشکر امروز برام آوردن خیلی عالی شدن تمام لکه ها رفته فرشام از تمیزی برق میزنه ریشه های فرشامم برام محافظ زدن خیلی شکیل شدن .

ممنون از مدیریت قالیشویی ونک جناب مقدسی و پرسنل خوبشون. شمارشونو میذارم‌ خوبیش اینه همه جا سرویس ودشعبه دارن.

۰۹۱۲۳۵۷۶۲۹۵

۸۸۶۴۲۲۱۲

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشیدقالیشویی فرمانیه 

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید 02122462400

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن ۲۲۴۶۲۴۰۰

قالیشویی فرمانیه خوبه

ماقبلابا قالیشویی دیگه ای کار میکردیم ولی خب… راضی نبودیم و مجبورشدیم شرکت قالیشوی رو عوض کنیم و ب توصیه بستگان فرمانیه رو انتخاب کردیم والان چندساله مشترک این قالیشویی هستیم و بسیارراضی هستیم بعداز کیفیت خوبی ک دارن از قیمتهاشون راضی هستیم.همه جای تهران شعبه دارن.

۲۲۴۶۲۴۰۰.   ۴۴۰۹۱۳۸۷

قالیشویی ونک عااالیه👌👌👌👌❤❤ من فرشهای جهزییم همشون دستبافت گل ابریشم وخیلی میترسیدم بدم قالیشویی ...

قالیشویی ونک عاااااالی بود .متشکرم دوست عزیز🙏🙏🙏🙏

منم چند تا از قالیشویی هایی که اینجا بود رو تجربه کردم کیفیت قالیشویی ونک از همشون بهتر بود و خوبیش این بود قالیشویی ونک چون کارخونست همه جا شعبه و سرویس داره و خیلی به موقع بردن و آوردن. فرشهای دستبافتم خیلی خوب شستن و لکه برداری کردن واقعا کارشون تمیزه .توی بهمن و اسفند هم تخفیف گذاشتن .فرشهای همسایمو دیروز آوردن اونم خیلی راضی بود و کلی ازم تشکر کرد .شمارش اینه.۲۲۹۰۲۵۴۵ .۴۴۲۱۵۷۴۹

۸۸۶۴۲۲۱۲

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212