انیساا مدیر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4157 عنوان یه ورزش رو بگید حرفه ای ادامه بدم | مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 21 پست بچه ها من الان بچه ندارم و تا چند سال دیگه هم نمیاریم به هیچ وجه حالا من میخوام در کناره همه کارام یه ورزشم به صورت حرفه ای ادامه بدم چون بعد بچه نمیتونم چی به نظرتون خوبه؟رزمی نباشه یوگا هم نه یه ورزش یا رقص خوب بگید 1400/01/23 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
siahi__motlagh عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 305 خب چه ورزش یا رقصی فداتشم خدا نکنه گلم عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
انیساا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4157 مخصوص عضله سازی کل بدن خیلی ورزش شادی هم هست بند تی ار ایکس باید تهیه کنی من یمدت زیر نظر مربی تی ار ... الان گرفتم چیه همونایی که اویزون میشی از بند 😐😂😂😂دوت ندارم
coolkayla عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 13386 شنا بلدم زومبا دوست ندارم اونا رو راستش نمیدونم بزن نت ویدئوهاش رو ببین اشنا شو یا یه سر برو باشگاه با مربی صحبت کن کمکت میکنه استعداد و علاقت رو پیدا کنی ... اگه ورزش با توپ هم دوست داری والیبال عالیه هم ورزش دست جمعی و باحالیه هم هیکلت رو خوشگل میکنه 😍😉 Star Ancestor🐍🧝🏼♀️🌠🪽🫀✨️
انیساا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4157 خدا نکنه گلم اون اخریه رو دارم بیشتر هدفم رقص یا یه ورزشیه که بتونم وقتمو بگذرونمخ یعنی تعداد زیادی متقاضی داشته باشه
انیساا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4157 بزن نت ویدئوهاش رو ببین اشنا شو یا یه سر برو باشگاه با مربی صحبت کن کمکت میکنه استعداد و علاقت رو پی ... نمیدونم بزار ببیتم چی میشه
siahi__motlagh عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 305 اون اخریه رو دارم بیشتر هدفم رقص یا یه ورزشیه که بتونم وقتمو بگذرونمخ یعنی تعداد زیادی متقاضی ... اها هرطور راحتی گلم عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂