2777
2789
عنوان

یه ورزش رو بگید حرفه ای ادامه بدم

1058 بازدید | 21 پست

بچه ها من الان بچه ندارم و تا چند سال دیگه هم نمیاریم به هیچ وجه 

حالا من میخوام در کناره همه کارام یه ورزشم به صورت حرفه ای ادامه بدم چون بعد بچه نمیتونم 

چی به نظرتون خوبه؟

رزمی نباشه 

یوگا هم نه 

یه ورزش یا رقص خوب بگید 

از تو گوگل پلی دانلود کن خیلی خوبه خودم شخصا انجام میدم

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقططططط تی ار ایکس

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

Trx

رقص شافل هیپ هاپ

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
نه میخوام حرفه ای باشه  یعنی بتونم اگه دلم خوایت یا نتونستم برم سرکار تو باشگاه ها کار کنم&nbs ...

حرفه ایه گلم 

من خودم تو باشگاه همین ورزشا رو انجام میدم

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
چیه؟ یه ذره توضیح میدید؟

مخصوص عضله سازی کل بدن خیلی ورزش شادی هم هست بند تی ار ایکس باید تهیه کنی من یمدت زیر نظر مربی تی ار ایکس رفتم حرفه ای که شدم خودم خریدم تو خونه انجام میدم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔