2777
2789

عزیزم اول یه سونو بدن ببینن واریکوسل دارن یا نه.

همسر منم مورفوش ۰ بود بعد از یه ماه دارو شد ۲ درصد جدیدا هم آزمایش نداده.ناامید نشو و مثل من خودتو مریض نکن.چون هز چی بخواد بشه دست تو نیست جز اینکه تلاشتو کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از شوهر من۳درصد هس چکار کرد شوهرت شد ۲

قرص های سلنیوم پلاس.اسید فولیک.ویتامین ث. الکارنتین. کیوتن. ویتامین ای. ژل رویال.

صبح ها ناشنا عسل و سیاه دونه و تخم مرغ رسمی آبپز.

شب ها یه استکان عرق کاسنی

رابطه منظم هر دو روز یا سه روز یه بار. نباید بذارید اسپرم زیاد بمونه تو بدنشون چون آسیب می بینن.

ظهر ها و شب ها کمپرس یخ(آماده ش رو تو داروخانه ها میفروشن) ۱۵ دقه رو بیضه ها گذاشتن

۳ درصد خیلی هم بد نیست. تلاش کنید ایشالا زودی باردار میشید به امید خدا

کمپرس ها ک ژله ای هستن؟ چیا بدم ب شوهرم تا خوب بشه سه سالو نیمه ناباروری دارم 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
کمپرس ها ک ژله ای هستن؟ چیا بدم ب شوهرم تا خوب بشه سه سالو نیمه ناباروری دارم 

آره عزیزم همون ژله ای ها. من همونایی که تو پیام بالاترش نوشتم بلدم. عزیزم خودتم آزمایش تیروئید و پرولاکتین دادی؟ چون اینا تو ناباروری خیلی تاثیر دارن

آره عزیزم همون ژله ای ها. من همونایی که تو پیام بالاترش نوشتم بلدم. عزیزم خودتم آزمایش تیروئید و پرو ...

خودمم مشکل دارم ذخیرم کمه همش لکه بینی دارم میگم حداقل ی طرف خوب بشه تا باردار بشیم اصلا روحیه آی وی اف رو هم ندارم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
خودمم مشکل دارم ذخیرم کمه همش لکه بینی دارم میگم حداقل ی طرف خوب بشه تا باردار بشیم اصلا روحیه آی وی ...

ایشالا به حق این ماه عزیز خدا به همه منتظرا نی نی سالم بده من و تو هم توشون🙏