2777
2789

پیاز تفت میدم تقریبا طلایی شد سیر رنده شده میریزم بعد بادمجون کبابی یا سرخ شده میریزم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم 

گردو میریزم بعد با گوشکوب برقی میزنم کشک میریزم و نعنا

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چرب دوست نداری کباب کن بادمجوناتو اگر دوست داری سرخ کن.بعدش ی پیاز درشت رو نگینی خورد کن و تفت بده.طلایی ک شد بادمجوناتو با چنگال له کن و به پیازداغ اضافه کن.نمک و فلفل و زردچوبه بزن.نصف لیوان اب بریز درشو بزار بزار باهم بپزن ی بیست دقیقه تا نیم ساعت.بعدش سیرداغ و نعناداغ بهش بزن.گردو اگر دوست داری خورد کن بزن.و در اخر کشک رو بریز نوش جونت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بادمجونارو کبابی کن بعد پوست بگیر و لهشون کن .ی پیاز داغ فراوون درست کن بعدش سیر رنده شده بهش اضافه کن با فلفل و زردچوبه خوب تفت بده بعدش بادمجونارو بهش اضافه کن .کشک رو با ی مقدار آب رقیق کن بریز توش درش ببند آخر سرهم نعناه داغ وسیرداغ و پیازداغ درست کن واس سرو کردنش

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

بادنجونتویاابپز کن یاسرخ کن بعد توی ظرف دیگ پیازداغتو سیرتو یکم ادویه ونعنااماده کن بعدتفت ک خوردخوب کشک اضاف کن بادنجوناتم له کردی بریزتوش بذا خوب بپزه البت ابم بایداضاف کنی

الان پاشدم تاریخ کشکم گذشته چندروز بنظرت اشکال نداره ده روزگذشته

ای بابا مثل اینکه قسمت نیست بخوری😕

لبنیات خب میگن خطر داره

من در حد چند روز باشه مصرف میکنم ولی همسرم بدونه میندازه دور 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792