2777
2789

پیاز تفت میدم تقریبا طلایی شد سیر رنده شده میریزم بعد بادمجون کبابی یا سرخ شده میریزم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم 

گردو میریزم بعد با گوشکوب برقی میزنم کشک میریزم و نعنا

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چرب دوست نداری کباب کن بادمجوناتو اگر دوست داری سرخ کن.بعدش ی پیاز درشت رو نگینی خورد کن و تفت بده.طلایی ک شد بادمجوناتو با چنگال له کن و به پیازداغ اضافه کن.نمک و فلفل و زردچوبه بزن.نصف لیوان اب بریز درشو بزار بزار باهم بپزن ی بیست دقیقه تا نیم ساعت.بعدش سیرداغ و نعناداغ بهش بزن.گردو اگر دوست داری خورد کن بزن.و در اخر کشک رو بریز نوش جونت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بادمجونارو کبابی کن بعد پوست بگیر و لهشون کن .ی پیاز داغ فراوون درست کن بعدش سیر رنده شده بهش اضافه کن با فلفل و زردچوبه خوب تفت بده بعدش بادمجونارو بهش اضافه کن .کشک رو با ی مقدار آب رقیق کن بریز توش درش ببند آخر سرهم نعناه داغ وسیرداغ و پیازداغ درست کن واس سرو کردنش

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

بادنجونتویاابپز کن یاسرخ کن بعد توی ظرف دیگ پیازداغتو سیرتو یکم ادویه ونعنااماده کن بعدتفت ک خوردخوب کشک اضاف کن بادنجوناتم له کردی بریزتوش بذا خوب بپزه البت ابم بایداضاف کنی

الان پاشدم تاریخ کشکم گذشته چندروز بنظرت اشکال نداره ده روزگذشته

ای بابا مثل اینکه قسمت نیست بخوری😕

لبنیات خب میگن خطر داره

من در حد چند روز باشه مصرف میکنم ولی همسرم بدونه میندازه دور 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️