2777
2789
عنوان

خوشمزه شدن ماکارونی

668 بازدید | 57 پست

بچها بیاید بهم بگید چیکار کنم ماکاروینم مزه خوب بده بهم نچسبه له نشه نرم نشه شل نشه با سویا هم میخوان ایندفعه درست کنم

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بزار آب بجوشه وقتی جوشید ماکارانی رو بریز توش خیلی بهتر میشه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

ماکارونی زر بگیر 1.2 نازکه اصلا بهم نمی چسبه 

خوشمزه هم میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

موقع جوشیدن روغن بریز کمی ..نزار زیاد بجوشه ..فلفل دلمه ای بریز .. سیرم ی کوچولو بریز خوب میشه 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
من خودم توش قارچ، چرخکرده فلفل دلمه بعضی اوقات لوبیا سبز میزنم خیلی خوب میشه له نشدنم بستگی یه در ا ...

شما مثلا ماکارونی رو از وسژ به دوقسمت مبکنید یا یکی میریزید توی اب جوش بخوره

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

به اب ماکارانی روغن بزن..ی کمی که سفت بود ابکش کن...نه خمیر بودنی...بزار ابش قشنگ بره...بعد دم بزار

پیاز زیاااااد...روغن و رب فراووون...زرد چوبه کم بزن...

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

منم لوبیا سبز سیب زمینی گوشت یا سویا 

همرو سرخ میکنم رب میزنم 

سیر خیلی خوشمزش میکنه 

ماکارونی هم فقط پنج دیقه بجوشه بعد درش بیار 

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

تو ابی که میجوشه روغن و زردچوبه و اویشن بزن 

به مایه هم اویشن بزن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام