2777
2789
عنوان

اختلاف سنی باعشقتون❤👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 57 پست
اختلاف سنی زیادی با پدرتون نداره  مطمئنا عکس العمل خوبی نداره بابات  چرا اخه😑😑 تو که ...

دوسش دارم توی این مدت هیچ کاری نکرده که پشیمون بشم،باهاش احساس امنیت میکنم....تاحالا آدمی به خوش اخلاقی و مهربونی اون ندیدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم توی این مدت هیچ کاری نکرده که پشیمون بشم،باهاش احساس امنیت میکنم....تاحالا آدمی به خوش اخل ...

اصن مرد سن بالا بنظرم برا زندگی بهتره چون پختس 

منم دلم میخاس ١٥سال فاصله داشته باشیم 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
اصن مرد سن بالا بنظرم برا زندگی بهتره چون پختس  منم دلم میخاس ١٥سال فاصله داشته باشیم

آره منم بخاطر همین قبولش کردم

و اینکه توی این مدت تاحالا نشده مناسبت ها یادش بره ۱ روز قبل تر بهم تبریک میگه منو راهنمایی میکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
۷ ماه باهاش بودم بیرونم رفیتم واسه یه شهر دیگه بود اخرش فهمیدم زن داره😔 کشیدم کنار واسم خیلی سخت ...

الهی عزیزم  وابستگی خیلی زجر اوره 

مردا بی رحمانه ادمو ول میکنن بدترین ضربه ها رو میزنن 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
الهی عزیزم  وابستگی خیلی زجر اوره  مردا بی رحمانه ادمو ول میکنن بدترین ضربه ها رو میزنن&n ...

بعدشم میگن کاری نکردیم😔

میگن با احساساتت بازی نکردیم

خدا لعنتشون کنه

هیچ وقت نمیبخشمش💔😔

بعدشم میگن کاری نکردیم😔 میگن با احساساتت بازی نکردیم خدا لعنتشون کنه هیچ وقت نمیبخشمش💔😔

اصلا بهش فک نکن  خودتو با ورزش و اهنگ سرگرم کن یادت میره