2777
2789
عنوان

نا مادریا خوبن؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 80 پست
عزیزم همه ی نا مادری ها هم بد نیستن و قرارم نیست پدرتون را بدزدن  کاش با اومدن اسم نامادری بجا ...

من هرکسیو دیدم فقط بفکر منافع خودش بود..

یک عدد بیمار دچار گشادیسم یا تنبلی شدیدم  🍭

یه عزیزی تعریف میکرد مادرم فوت شد و ما دوتا خواهر بودیم و من دختر کوچک تر بودم نذاشتم برای پدرم زن بگیرن الان که ازدواج مردیم و بچه داریم مسی به خاطر سن بالای پدرم باهاش ازدواج نمیکنه و میگفت همیشه عذاب وجدان دارم چون خیلی تنهاست 

حالا خودم باید دائم مراقبش باشم چون خواهرم من را مقصر میدونه و میگه من که حرفی نداشتم پس مسئولیت بابا با خودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به فکر کارکردن تو خونه نباش ،به راههای پیشرفتت فکر کن ،اگه یه فرد موفق شدی به داداشت هم می رسی ،وگرن ...

از کار خونه متنفرم راستش 😅

و هدفم کار و استقلاله

مورد اخر واقعا فکر کنم از من ساخته نیست🤕

اسی عزیز فقط بخون ببین چی میگم مامان خوشگل جوون من دوسال پیش یکدفعه بدون هیچی آسمونی شد منو داداشم متاهل هستیم فقط یه خواهر داشتم مجرد ۱۷ ساله خون بابام تا چن ماه پیش تو شیشه بود من و داداشم دنبال زن بودیم براش اما اون فقططططط خدااااااااا میدونه مخالف سرسخت بود حتی گف فرار میکنم جای مامان کسی بیاد خونه من مجردم  نمیتونم با زن بابا بسازم تو یه خونه شما متاهلی خونه خودتون خیالتان راحت تااینکه یه خانوم خییییلی خوب و نجیب براش پیدا کردیم قبل عقد بابام خواهرم با پسر عموم عقد کرد چیزی که همیشه ارزومون بود عقد اون با پسر عموم بعد اون هم بابام عقد کرد اما باز ابجیم مخالف بود تا اینکه یه روزی بهم گفت آبجی وقتی خنده های بابا رو بعد فوت من از ته دل دیدم شادیش و دیدم خدایی شد دیگ مشکلی ندارم بابا شاد منم شادم الان خوبن شکر خدا و خواهرم هم عقد هیچوقت اینجور نگو اسی بابات حق زندگی داره درسته سخت فقط یه کلمه بهت میگم تا تهش بخون بابات حق زندگی کردن داره همدم میخواد تو ازدواج میکنی میری بابات ک تنها می مونه 

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
تنها نیستن من کنارشونم درحال حاضرم کنارمون نیست همش سرکاره

مادر مادرتون در قید حیاته اونا سر نمیزنن؟ 

با مادر پدری ک خوندم رابطتون خوب نیست 

یکم گلم حساسی از حساسیت کم کن شما نمیتونی بار کل زندگی به دوش بکشی حقت نیست سنی نداری... دو روز دیگه میخوا بری دانشگاه 

من الان 29سالمه از پسر ی ساله دارم از عهده کارهام در نمیام... اون برادرم نیاز به حمایت پدرت داره نمیشه خونه جدا بویره بعدا آسیب میبینن میشه عزیزم ب مشاوره صحبت کنی؟ یکم بهت کمک کنه چون شما الانباید به خودشناسی برسی برا آینده تم خوبه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

همه زن بابا ها بد نیستن اسی 

من خوشبختی بابام و میخوام چرا من همدم داشته باشم یکی باشه ک وقتی دلم میگیره باهاش حرف بزنم یکی باشه که وقتی درد دارم همدردم بشه اون وقت ظلم کنم ب بابام بگم نه چرااااااا اونوقت مگه اون دل نداره فقط ما دادیم کاری بود ک شد خواست خدا بود مامانم بره اما هنوز بابام زندس نفس میکشه حق داره زندگی کنه بابای من روز ای اول میگفت نهه زن نمیخوام من میدونستم بخاطر احترام ب بچه هاش و حرمت اون چند سال زندگی با مامانم خدابیامرز گفت نه اما بس بود دیگ تنهایی تو دوسال تنهایی پیر شد مطمئن باش بابای شما هم ته دلش راضیه بخاطر حیا و احترام ب بچه هاش میگه نه  

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
من هرکسیو دیدم فقط بفکر منافع خودش بود..

این مرکز مشاوره ست ببین اگر اینستا دارب یه سر بزن

حتما مشاوره بشو 

https://instagram.com/moshavereh_sobol?

igshid=1udwvbap7o100

مادر مادرتون در قید حیاته اونا سر نمیزنن؟  با مادر پدری ک خوندم رابطتون خوب نیست  یکم گل ...

بله زنده ان

خونه ما نمیان ما میریم اونجا 

شرایط مشاوره رفتن ندارم🥴

ینی تقریبا خانوادم اعتقادی ندارن و میگن خودش خوب میشه

اسی عزیز فقط بخون ببین چی میگم مامان خوشگل جوون من دوسال پیش یکدفعه بدون هیچی آسمونی شد منو داداشم م ...

بیچاره مامان منم 26ساله دست تنهاست دام براش میسوزه همین ماهم بعضی وقتها درکش نمی‌کنیم واقعا علتش اینه همدم نداره بنده خدا

همه زن بابا ها بد نیستن اسی  من خوشبختی بابام و میخوام چرا من همدم داشته باشم یکی باشه ک وقتی ...

منم کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم

حتی ازین نظر اوضاع بابای من بهتره با خواهرش و بقیه درد و دل میکنه😐

منم کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم حتی ازین نظر اوضاع بابای من بهتره با خواهرش و بقیه درد و دل میک ...

چی بگم عزیزم شرایط ما مث هم بود گفتم راهنمایی کنم بدونی بابات حق داره زندگی کنه تو کسی تو زندگیت نبوده مجردی اما بابات همدم چن سالش از دست داده سخته گ بخواد بقیه عمرش تنها سر کنه باید یکی کنارش باشه بهش دلگرمی بده تا بتونه به شماها هم برسه شکم نکن بابات سخته ببین کی بهت گفتم