من نگفتم ازدواج نکنه گفتم هروقت خودش خواست ازدواج کنه ولی اونو جلوی چشم من نیاره ...
اینطوری کمیگی پدرت ازدواج نمیکنه بنده خدا😂😂😂😂
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در کل پدرت حق داره ازدواج کنه عزیزم بالاتر مثال مادرمو زدم پاسوز ما شده الانم ترس از تنهایی داره داداشم مونده زن بگیره یا چیکار کنه... پدر مادر هم حق دارند.. شماکدختری قطعا عاقلانه تر تصمیم میگیری یکی دوسال دیگه متوجه میشی ک پدرت حق دارا ازدواج کنه
البته کیس مناسب پیدا کنه بشین فکر کن بعد ب پدرت بگو ک شما حق داری ازدواج کنی ولی مورد مناسب و یکم داداشت بزرگتر شه
مادربزرگ دارید؟
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
ازدواج بابات بهتره ،هم برا خودش و هم برا شما ،بهتره از اینه که هر روز با یه زن غریبه مخفیانه برا رفع نیازهاش ارتباط داشته باشه،ولی نحوه انتخابش درست نیس،زندایی نباید نظر بده اون معرفی میکنه و شما و پدرتون باید بپسندید این نوع ازدواج فرق میکنه با ازدواج بدون بچه ،در اون خونه همه باید باهم سازگار باشین تا پیشرفت کنین.
😂😂😂ازدواج کنن برن یجا دیگه خب😐😂 من از همون اول اوضاعو گفتم که بعدش نگن تو خودت رضایت دادی حال ...
حس میکنم بابات مادربزرگ و عمه هات رو پر میکنه تاباهات حرف بزنن
نذار برادرت بره خونه مادربزرگت ! پیرو تاپیک قبل
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
😂😂😂ازدواج کنن برن یجا دیگه خب😐😂 من از همون اول اوضاعو گفتم که بعدش نگن تو خودت رضایت دادی ال ...
خب گلم مگه میشه بچه 11و 5سال رو تنها گذاشت اصلا؟! مسئول شماها پدرتون قطعا نمیتونه تنهاتون بزاره میدونی چقدر شرایط جامعه بده الان ک شما این طرز فکر داری بزار ی چند مدت بگذره بعد بزرگتر شدی خودت عاقلانه تر تصمیم میگیره پدرت اگر ی زن بخواد بگیره تشکیل خانواده بده همتون باهم باشید ن جدا جدا
منتها باید توان مالیشم خوب باشه ک نهایت خونه رو بزرگتر کنه
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
نه اینجوری نیست چندباری که فالگوش وایسادم دیدم اونا هی بهش میگفتن و سعی میکردن قانعش کنن &nb ...
افرین دمت گرم 😘😘😘😘
به فکر کارکردن تو خونه نباش ،به راههای پیشرفتت فکر کن ،اگه یه فرد موفق شدی به داداشت هم می رسی ،وگرنه با انجام دادن کارهای منزل و خستگی در آینده هم نمی تونی از خودت دفاع کنی ،برو درستو بخون، و برا خودت یه آدم حسابی باش ،اگه هم دیدی زنه با شما ناسازگار بود سعی کنی شما باهاش سازگار باشین تا در خونه آرامش روحی داشته باشی.