2777
2789

سلام دوستان. لطفا تجربیاتتونو بگید؟؟ چه اونایی که متاهل هستن و چه اونایی که بهم زدن؟؟ چه کار کردین که راضی شدن؟؟ الان راضی هستین از انتخابتون؟؟؟

من میخواستم با ی اهل سنت ازدواج  کنم ک نکردم خداروشکر  بخاطر اینکه من خیلی متعصب  بودم اونم همش  دنبال ایراد گرفتن ازم بود 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم

خانواده خودش راحتن از لحاظ پوشش مهمونی هاشون مختلطه و ...

خانواده شوهرش مذهبی بودن و چادری

دوست بودن دیگه با زور و دعوا ازدواج کردن

الان دوستم میره خونه مادرشوهرش چادر میپوشه عکسای پروفایل یا اینستاش با حجابه

تو مهمونی هاشون فقط این حجاب داره 

اذیتش میکنن دیگه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیزم من مامانم اینااا ..خیلی مذهبی نبودن ..من چرااا خیلی معتقدم ..الانم سر یه سری مساعل دچار اختلاف میشیم ..ولی من همسرم کاملا معتقد و مذهبی هستن.. منم واقعا واقعا از ته دلم ارامش دارم و زندگیمو فوقالعاده دوست دارم و شادم

عزیزم من مامانم اینااا ..خیلی مذهبی نبودن ..من چرااا خیلی معتقدم ..الانم سر یه سری مساعل دچار اختلاف ...

واقعا دارم از زندگیم لذت میبرم و کاملا مذهبیم .. هم این دنیاموو دارم و انشاالله هم اون دنیامووو..

اختلاف مذهبی نمیشه گفت  اختلاف بین پوشش داریم اونا چادرین ما مانتویی اونم دکمه خور جلو بسته وخودشون رو بخاطر پوشیدن چادر خیلی خوب ومومن میبینن و میگن کسی مثل ما دیگه نیست  اوایل بخاطر همسرم چادر میپوشیدم ولی از بس کنایه زدن به خواهرام  که مانتویا فلان وبهمانن وغیره روزیم نبود که با همسرم دعوامون نشه منم لج کردم چادر رو سر میکردم نمیکنم الانم تمام فامیلشون میدونن من مانتوییم  هنوزم دست برنداشتن خدا کمکشون کنه از این همه تهمت وغیبت من که راضی نیستم  و نمیبخشم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اختلاف مذهبی نمیشه گفت  اختلاف بین پوشش داریم اونا چادرین ما مانتویی اونم دکمه خور جلو بس ...

منم چادریم. خونواده ایشون هیچ مشکلی با من و مذهبم ندارن ولی خونواده من بخصوص پدرم مخالف هست. دلیلشم غیر منطقیه