2777
2789
عنوان

طرفدار

56 بازدید | 11 پست

یدونه زدم رایگان😁

اگر کسی حاجتی داره چیزی داره بنویسه

براش دعا کنیم میگن دعا در حق دیگران میگیره انشالله با دست بر گزدین اینجا خبرای خوش💞😄

اول خودم مینویسم بعد شما بنویسید اگه 

یه صلوات برای برآورده شدن فرستادید لایک کنید متوجه شم😄

منم برای شما میفرستم میلایکم

دعا کنید به کسی که دوستش دارم برسم عاشقشم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد😉

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اينكه مشكل من حل شه واسم دعا كنيد لطفا

يا دعا يا صلوات ممنون

منم واستون صلوات ميفرستم انشالله

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

دعا کنید منو عشقم زود وزد بریم سر زندگی مون

ایشالا که میرین👍👌

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

دعا کنید ارزوهام. براورده بشه و هدفام جوری که دوست دارم برسم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه ها هرکی هرچی داره بنویسه برسیم به خواسته هامون😇

برای منم دعا کنید اخر عاقبت زندگیم خیر باشه وبچه هام عاقبت به خیر بشن 

انشالله که هم شما هم ما عاقبت بخیر شیم😉

برای منم دعا کنید یکی رو خیلی دوست دارم انشالله همسرم بشه💞