2777
2789
عنوان

کمک میخوام موهامو شرابی رنگ کنم

9768 بازدید | 49 پست

عزیزان میخوام موهامو شرابی رنگ بزنم تا حالا اصلا شرابی رنگ نکردم نمیدونم خوبه یا نه اصلا رنگ کنم شرابی؟؟

اگه پایه ش روشن باشه چطور در میاد اگه تیره چطوره(جلوموهام تیره س عقبش روشن)

راستی واریاسیون باید اضافه کنم اگه آره لطفا بگید چه رنگی؟

اگه میخواهی تون قرمز داشته باشه وارسیون قرمز بریز

اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم نه دوست دارم به بنفش بره

چقدر واریاسیون اضافه کنم؟؟

راستی بنظرت شرابی بزنم؟

موهام بلنده و همیشه زیتونی و این تن رنگ رو زدم

الانم خیلی دودلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال۹۸ کردم اونقدر خوشرنک بود خودمم سفیدم خیلی بهم میومد حیف میشوری زود میره☹

من ارایشگر کلا موهامو دکلره کرد بهد داخل رنگ یه پودر قرمز رنگ ریخت ولی میگم خیلی خوشرنگ شده بود

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

تنوع بله رنگ کنید اما شرابی و این رنگا چون فانتزین بعد چند بار حمام کردن میره موهاتون برمیگرده به رنگ قبل ،

اینم که میگید جلو موهاتون تیرس پشتش روشن جلوش تیره مبیشه پشتش روشنتر وقتی شرابی بزارید ،

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

شرابی مسی،،قشنگترازشرابیه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

تنوع بله رنگ کنید اما شرابی و این رنگا چون فانتزین بعد چند بار حمام کردن میره موهاتون برمیگرده به رن ...

موهام خیلی بلنده اگه بعد از چند بار رنگ کردن میره میگم اصلا رنگ نزنم شرابی همون زیتونی قدیمی رو بذارم روش

اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم نه دوست دارم به بنفش بره چقدر واریاسیون اضافه کنم؟؟ راستی بنظرت شرابی بزنم ...

عزیزم شرابی خیلی رنگ قشنگیه اگ میخوای به بنفش بزنه  شرابی نزن بادمجونی بزن با یکم واریاسیون قرمز یا یکم رنگ البالویی با اکسیدان شمار۹قاطی کن کله موهات بزن روی موهات سشوار بکش ۴۵ دقیقه صبر کن راستی قبلش حتنا به گوشات پیشونیت گردنت وازلین بزن ک رنگ نگیره

🖤💔🙂
من واسه عید بادمجونی زدم هنوز مونده رو موهام باید مارک رنگ مو رو خوب بگیرین اکسیدان هم شش درصد باشه& ...

مرررسی  مارک رنگ موم خوبه از ی جای معتبر گرفتم

اها یعنی حتمآ ۶ درصد بگیرم؟

راستی واریاسیون چی؟

چقدر اضافه کنم؟

مرررسی  مارک رنگ موم خوبه از ی جای معتبر گرفتم اها یعنی حتمآ ۶ درصد بگیرم؟ راستی واریاسیون چی ...

من واریاسیون نزدم موهام خودشون میکیرن رنگ رو

قبلا شرابی زیاد گذاشتم عالی در میومد

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
برای واریاسیون؟

منظورم خود رنگ موهستش، ،اطلاع از نحوه ترکیب رنگ ندارم ولی روی سر که دیدم خوشم اومد

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم