2777
2789
عنوان

کمک بارداری

114 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ...دوهفته س ازدواج کردیم رابطه محافظت نشده داشتیم فرداش پریود شدم و دوتا قرص اورژانسی روباهمخوردم شب ۴تا ال دی و ۱۲ساعت بعدشم ۴ تا دیگه میترسم باردارشم آخه خیلی زوده و اینکه بعدقرصای ال دی کلا خونریزیم قطع شد یک روز فقط پریود بودم راهنمایی میکنید

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چه خبره ۴تا۴تا پدر بدنت رو در میاری اینجوری که

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

چرا سر خود این همه قرص میخوری؟عزیزم فقط وسطای سیکلت امکان بارداری هست اول و اخر سیکلت امکان بارداری نیست پس میتونی بدون اینکه محافظت کنی نزدیکی داشته باشین فقط وسطای سیکل رو مواظب باشید.بعدشم وقتی دیه پریود شدی نیازی به قرص خوردن نبود مگه ادم تو پریودی باردار میشه؟

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

خوردن قرص ال دی و اورژانسی نازایی میاره محض اطلاعت عزیزم سعی کن محافظت کنی قرص نخوری

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
😐 مگه میخوای خونه خراب شی؟؟ عقدین مگه؟

اخه پیش مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم شوهرم فعلا بیکاره بی پولیم تو این وضعیت درست نیست بچه دارشیم

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
چرا اینقدر قرص خوردی همون اورژانسی کافی بود 

ن مادرم میتونست راهنماییم کنه ن روم میشد ازمادرشوهرم بپرسم دزدکی قرص خوردم چون بفهمن دعوا میکنن

چه کردی با خودت واسه چی این همه قرص های هورمونی میخوری آخه اینا عواقب داره 

نمیخوام باردارشم اخه ...چیکارکنم چرا پریودیم قط شده اخه کفتن قرص اورژانسیه باعث خونریزی میشه

چرا سر خود این همه قرص میخوری؟عزیزم فقط وسطای سیکلت امکان بارداری هست اول و اخر سیکلت امکان بارداری ...

میگن احتمالش هست

نمیخوام باردارشم اخه ...چیکارکنم چرا پریودیم قط شده اخه کفتن قرص اورژانسیه باعث خونریزی میشه

قرص اورژانسی باعث اختلال تو پریودیت میشه خیلی هورومونش زیاده کلا باید سالی یه دونه بخوری