2777
2789
عنوان

کرونا و مهموننن

160 بازدید | 19 پست

من ی همکلاسی دارم ماه قبل اومدن با خانوادش خونمون روم نشد بگم نیان اخه یهو زنگ زد ک شهرتونیم برا شام میام و شام ک خوردن دوروزم خونمون موندن

الان باز زنگ زده ک میخوان بیان من هرچی گفتم ک میدونی شهر ما قرمزه میگه ن ما طرفمون اصن کرونایی نداریم خلاصه نگرفت چی بش میگم

الان ب یکی از دوستام گفتم تو گروه بگه فلانی(من)کرونا داره 

بنظرتون کار درستیه ایده ای ندارین نمیتونم مستقیم بشون بگم بنا ب دلایلی بنظرتون چجوری بگمممم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو نمیگه  کرونا داشت چرا بخودم نگفت؟

اینم حرفیه🤔چیکار کنمممممم الااانن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نمیدونم بخدا 

مردم چقد بیی درکن

میخواین مریض بشین چرا حالا سر مردم بدبخت هوار میشین اونارو گرفتار کنین😑 

بهش بگو فامیلمون کروناش مثبت شده ، باهاش تماس داشتیم،قرنطینه ایم فعلا .. نیاین لطفا

نمیدونم بخدا  مردم چقد بیی درکن میخواین مریض بشین چرا حالا سر مردم بدبخت هوار میشین😑  ...

بش گفتم میگفت پ ما دو هفته دیگه میایم

نگران مادرم و پسرمم پسرم همینجوری خودش بد غذاس اگه اگه خدایی نکرده کرونا بگیره بیچاره میشم

بنداز گردنه یکی دیگه مثلا بگو مادرم یا همسرم بخاطر کرونا گفته فعلا رفت امد نداشته باشیم ببخشیدا ایشالا بعد از این مریضیا یا کمتر شد بیاید درخدمتیم یا مثلا بگو شرمنده گلم مهمان اومده از شهرستان برامون خونمون جا نداره و ادما موذبی هستن ایشالا سری بعد

چون اگه تو گروه بگه اونوقت میگه چرا خودت بهش نگفتی فک میکنه از عمد نگفتی اونام مریض شن

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
اینم حرفیه🤔چیکار کنمممممم الااانن

تو که میخواستی نیان باید تا میگفت تیز میگفتی واااای باور کن چندروزه علایم کرونا دارم میترسم کرونا باشه نیاید. 

اینسری رو بذار بیان دفعه بعد حواست باشه 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

حالا کرونا به کنار

یه بار اومدن دیگه

دوباره اومدنشون چیه اخه

تو این فشار اقتصادی

چه آدم هایی پیدا میشن

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
بدترین بهانه که از اول کرونا شنیدم اینه که طرف میگه خیالت راحت ما طرفمون کرونا نداریم🤦🏻‍♀️ آخه چر ...

چ میدونم من خودمو زندونی کردم تو خونه دوساله بعد بقیه برا خودشون هوار میشن رو سر مردم من مامانم بیماره بابام مشکل ریه و حساسیت شدید داره ک مشخصم نیست ب چیه یهو میگیره بچمم بدغذاس و مشکل قلب داره دلم میخواد فوشش بدم

تو که میخواستی نیان باید تا میگفت تیز میگفتی واااای باور کن چندروزه علایم کرونا دارم میترسم کرونا با ...

اخه ی ماه پیش اومدننننن

الان میگه خواهرم گفته حتما باید بریم فلانی و ببینم 

بش گفتم میگفت پ ما دو هفته دیگه میایم نگران مادرم و پسرمم پسرم همینجوری خودش بد غذاس اگه اگه خدایی ...

ول کن بابا بزار حالا دو هفته دیگه بشه

یا جوابشو نده یا بگو بعدا بگو نه جایی میریم نه کسی میاد 

شرمنده نمیشه ایشالله بعد کرونا

چ میدونم من خودمو زندونی کردم تو خونه دوساله بعد بقیه برا خودشون هوار میشن رو سر مردم من مامانم بیما ...

کوتاهی نکن ، مستقیم جوابش کن ، الان وضع خیلی بدتر شده

فردا مشکلی خدای نکرده پیش بیاد ، میتونه جوابگو باشه؟

آفرین جان آفرین پاک را
حالا کرونا به کنار یه بار اومدن دیگه دوباره اومدنشون چیه اخه تو این فشار اقتصادی چه آدم هایی پید ...

بخدا کم گیرو گور ندارم فقط سه تومن خرج بچه هاس از پوشک و شیر خشک سوای از قسط و قرض و قوله ب زور از پس خودمون بر میایم بحث پولش نیس بالاخره از ی جا غذا و میوه جور میشه بحث کروناسسس