2821
2789

منم نوبت زدم گفتن از 860 کلش با داروش 2 ملیوون  حالا خاستی دقیق از دکترم میپرسم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من باید ای وی اف کنم میگن هزینش زیاده کسی میدونه؟🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کجایی هستی عزیز  دکترت کیه؟

اصفهان کلینیک ناباروری 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بالای 15 تومنه 

البته باداروها ن خود عملش  ترو 20 حساب کنو برو خورده حساب خیلی داره 

چرا میخاین ای یو ای کنین مشکل چیه؟! 

چرا آی وی اف مگه چه مشکلی داری عزیز؟ هزینه ای وی اف بالای ۲۰تا هست

وااای خدای من پس اگه اینطوری باشه کاصن بچه دار نمیشیم چون الان ما از کجا ۲۰ میلیون بیاریم تازه میگن شااایدبشه شایدم نشع، خیلی حالم بده 😭😭😭💔🎈 مشکل اسپرم همسرمه خیییییلی ضعیفه ۱ میلیونه دکتر گفت فقط باید لی وی اف کنی وگرنه طبیعی یا با آی یو آی نمیشی🥺😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بازم قیمتش زیاد گرون نیست البته کلینیک ها متفاوتن

به شما چقد گفتن 

وااای خدای من پس اگه اینطوری باشه کاصن بچه دار نمیشیم چون الان ما از کجا ۲۰ میلیون بیاریم تازه میگن ...

شوهرتو ببر دکتر دارو میدن با ای یو ای هم میشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز