2777
2789
عنوان

تجربه سوختگی😔+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 24592 بازدید | 185 پست
وای خدا خیلی خوب شده عالیه.تو رو خدا چیکارا کردی فقط الفا زدی؟اون پوست مرده ها خودشون رفتن یا خودت ک ...

روز اول با سرم دکتر شستش ،کرم الفا زدیم با چندتا دیگه چند صفحه قبل فرستادم عکسای کرمارو...

بیشتر الفا زدم...

پوست مرده ها هم خودشون خشک شدن و ریختن

تو فقط کرم رو مرتب بزن نذار بر اثر هوا خشک بشه..کم کم با کرم خودش خشک میشه و میریزه نگران نباش

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
روز اول با سرم دکتر شستش ،کرم الفا زدیم با چندتا دیگه چند صفحه قبل فرستادم عکسای کرمارو... بیشتر ال ...

فدای دل مهربونت که کمکم کردی اصلا نگران نباش دست بچه هم خوبه خوب میشه واقعا عالی شده

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای دل مهربونت که کمکم کردی اصلا نگران نباش دست بچه هم خوبه خوب میشه واقعا عالی شده

فداتبشم عزیزم🥰💋

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
اوسرین؟؟اوسرین لازم نیست دوست عزیز پمادهای ک بالا. گفتم بزنید.. کالاندولا نمیخواد... دکترتجویزکرده؟؟

سلام ببخشید من تولیزرپام سوخته جای شاتاش مونده تازاانوم چ پمادی خوبه?الآنم هرماه آرایشگاه برام میکرونیدیلینگ میزنع یکم کمرنگ تر میشه خیلی دردداره باسوزن بعدم میگه زینک بزن

فداتبشم عزیزم🥰💋

سلام عزیزم میدونم تایپیک مال چند سال پیشه 

میشه کمکم کنی من پام از قسمت ران به پایین سوخته الان دوروزه تاول زده روز اول رفتم دکتر شستشو داد و پانسمان کرد 

چیکار کنم چه پمادی بزنم ؟؟؟پانسمان کنم یا چند ساعتی باز بزارم؟؟