2777
2789
عنوان

چرا دیدن اونا باهم اینقدر حالمو خراب کردش

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
نفهمیدید؟ ای خنگولا خخخخخ. عزیزم چرا نخواستن من بیدار شم و زل زدن تو چشام ببینن بیدارم؟ همه خواب؟ ...

یعنی بچه منم میخواد در آینده تاپیک بزنه برام 😭😭

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بابات خیلی زشت بوده گوشی یه وسیله شخصیه بجای چک کردنت میتونه درست تربیتت کنه که ترس راه کج رفتنت ...

عزیزم داستان یه چیز دیگس😂

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
یعنی کوک گوشیتو خاموش کردن که.....کنن؟🤔 اول صبح؟😳

حتما بچه ها تا نصف شب بیدارت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب چه ایرادی داره خودت در اثر همین رابطه بوجود اومدی

وااای هر وقت به این‌ چیز فکر‌میکنم‌تن و بدنم‌میلرزه😂

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
خب چرا برداشتن گوشیو😐من نفهمیدم اخرش

اخه میگه اتاقشون هم جداس .من نمیدونم چکار به ایشون و تلفنش داشتن . اصلا به هم ربطی ندارن گیج شدم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
نفهمیدید؟ ای خنگولا خخخخخ. عزیزم چرا نخواستن من بیدار شم و زل زدن تو چشام ببینن بیدارم؟ همه خواب؟ ...

خب این دیگه پرسیدن داره 😐😂😂

خواستن تو رو از سر خودشون باز کنن و...😜

تو روابط پدر و مادرت فضولی نکن فقط همینو میتونم بگم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
حتما بچه ها تا نصف شب بیدارت

پس بنده خدا ها حق دارن دیگه 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩