2777
2789
عنوان

باردارا بیایید ی لحظه😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا بارداری ک مشکلی نداره؟؟

نه اصلا چون الان تو ی شرایطی هستی که قرص صنعتی مثله ژلفن و مسکن بخوری طبیعی کارت رو راه میندازه

فقط من اشتباه نوشتم زنجبیل نه میخک😑

میخک یخورده تنده فقط

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
عزیزم فکر کنم از ۷ ماه به بعد میتونی دندونتو درست کنی چون پریروز یه خانومی تو گروه پرسید دکترم گفت د ...

ماه دیگه نوبت دارم برم از دکترمم بپرسم مشکلی نداشتع باشه برم وگرنه اینجوری نمیشه خیلی بد درد میکنه ولی تا ماه دیگه خیلیهههههههه منم ۲۴ هفتم هنوز

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
حتما امروز امتحانش میکنم ببینم چجوریه رو لپمم میذارم پختش باشه همون؟؟

آره بذار با آب کم بپزه از وسط نصف کن بذار یکم خنک شه رو دندونت بذار دهنتو کیپ ببند حرف هم نباید بزنی از بیرونم بذار رو دندونت روش نایلون بذار روشم با پارچه ببند هرچقدر میتونی نگهش دار جای پیاز تخم مرغ آبپزهم میتونی بذاری

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
متاسفانه باید عصب کشی کنی الان نمیتونی بری

اصلا قبل بارداری من مشکل دندون نداشتم همش سالم بود 

الان اینجوری شدم کاریم از دستم بر نمیاد 

نه اصلا چون الان تو ی شرایطی هستی که قرص صنعتی مثله ژلفن و مسکن بخوری طبیعی کارت رو راه میندازه فقط ...

میخک بذارم پس؟

اصلا قبل بارداری من مشکل دندون نداشتم همش سالم بود  الان اینجوری شدم کاریم از دستم بر نمیاد&nb ...

خوب یهو پیش میاد من قبل بارداری ۴ تا دندون عصب کشی دوتا روکش کردم 

یازده دوازده میلیون دادم

....

الان تو بارداری متاسفانه نمیتونی بری

آره بذار با آب کم بپزه از وسط نصف کن بذار یکم خنک شه رو دندونت بذار دهنتو کیپ ببند حرف هم نباید بزنی ...

چقدر بمونه رو دندونم؟؟؟

خوب یهو پیش میاد من قبل بارداری ۴ تا دندون عصب کشی دوتا روکش کردم  یازده دوازده میلیون دادم . ...

همون دیگع از ی طرفم دارم درد میکشم ی قرصم نمیشه خورد🤦‍♀️

چقدر بمونه رو دندونم؟؟؟

هرچی بیشتر بهتر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
حداقل ی روز اروم میکنه یا چند ساعت فقط؟

حالا بذار ببین😂😂

اصلا نمدونی چقدر درگیرم کرده لامصب ☹

من درد داشتم خیلی بهتر کرد