2777
2789
عنوان

باردارا بیایید ی لحظه😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 43 پست
من درد داشتم خیلی بهتر کرد

حالا امتحانش میکنم ایشالا ک جواب بده از دیشب بدتر شده باز یکی دو روز پیش میشد تحمل کرد

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
حالا امتحانش میکنم ایشالا ک جواب بده از دیشب بدتر شده باز یکی دو روز پیش میشد تحمل کرد

ایشالا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه عزیزم لطف کردی اومدی  مرسی بابت راهنماییت حتما امتحانش میکنم

خواهش میکنم💖🌹

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من همه رو امتحان کردم فایده نداشت

آخرش عصب کشی کردم هفته۱۶,بودم

البته پانسمان کرد بقیشو بعداززایمان انجام میدن

سه ماهه دوم مشکلی نداره عزیزم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

من باردار آیندم انشالله 

باباش بیاد زودی 🤣

عزیزم حتما نمک با سرکه مخلوط کن با کمی آب 

قراره کن چند بار 

نه دندونم بکش 

زودی خ. ب میشی ولی هر روز سعی کن انجام بدی 

ولی درد خیلی بود برو دکتر خودش. ن میدونن چه جوری هواتو داشته باشن 

کلسیم با ویتامین دی هم بخور 

داره نی نی تمام کلسیمتو میکشه  برا خودش 

اگه خیلی درد داره برو دندون پزشکی با کمترین کار دردت رو آروم میکنه و پانسمان که سر فرصت انشاالله بعد از زایمان بری کامل درستش کنی... منم رفتم عصب کشی توی بارداری، هیچی هم نشد خداروشکر

الکی و خودسر درمانهای گیاهی رو انجام نده، مثلا زردچوبه و زنجبیل زیادش ممنوعه توی بارداری، یا نمک خدای نکرده فشارت رو میبره بالا، عرق نعنا باعث باز شدن دهان رحم میشه و دنتول هم ممنوعه تو بارداری...

برو دندونپزشک، عوارضش کمتر از دردیه که میکشی

من همه رو امتحان کردم فایده نداشت آخرش عصب کشی کردم هفته۱۶,بودم البته پانسمان کرد بقیشو بعداززایما ...

پانسمان ک میکنه دردش ارم میشه؟

اگه خیلی درد داره برو دندون پزشکی با کمترین کار دردت رو آروم میکنه و پانسمان که سر فرصت انشاالله بعد ...

اهوم ماه دیگع نوبت دارم از دکترم بپرسم مشکلی نداشت برم درستش کنم امونمو بریدع

منم اینجوری بودم رفتم دندان پزشکی برام انجام نداد.دکتر خودم برام قرص استامنیفون ژله ای نوشت با چرک خ ...

خداحفظش کنه برات

پانسمان ک میکنه دردش ارم میشه؟

بله عزیزم خوب میشه دیگه،،ببین یعنی عصب کشی میکنه،، بعد اززایمان پرمیکنه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️