2777
2789
عنوان

خب خب

67 بازدید | 12 پست

خب خب 

درباره ی سنم اینو بگم که برای اینکه توی نی تی سایت شناخته نشم سنم رو ۱۹ سال زدم 

الان ک مطمئن شدم کسی تو فامیل نیست داخل نی نی سایت سن اصلیم رو زدم 

من ۱۶ سالمه🙂💜🦋

دُختَرِ مَغرور💜MINA 💙 B❤

منم ۱۹ سالمه:)

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون که منو از نگرانی در آوردی 😢همش این فکر که تو ۱۹ سالته مثل خوره میفتاد تو جونم داشت داغونم میکرد 😐

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خیلی ممنون که منو از نگرانی در آوردی 😢همش این فکر که تو ۱۹ سالته مثل خوره میفتاد تو جونم داشت داغون ...

من اینو الان گفتم که دوستانی که تاپیک ها و پست های من رو دیدن و متوجه کاربری من شدن با خودشون نگن من به دروغ سنم رو عوض کردم🙂🙏🏻

دُختَرِ مَغرور💜MINA 💙 B❤
برو پی درس و مشقت بچه جون

من بیشتر از سنی که دارم پیتونم متوجه بشم و چون به این عقیده باور دارم به این سایت اومدم🙂🙏🏻

نظر شما عم برای من محترم هست🙏🏻🙂🌼

دُختَرِ مَغرور💜MINA 💙 B❤